Workshops alkmaar

Workshops Alkmaar

WORKSHOP DISCO DANSEN ALKMAAR!

(0)
Workshops Alkmaar

WORKSHOP IBIZA STYLE ALKMAAR!

(0)
Workshops Alkmaar

DANCE DANCE DANCE WORKSHOP ALKMAAR!

(0)
Workshops Alkmaar

SALSA WORKSHOP ALKMAAR!

(0)

categorieën uitjes alkmaar!

Sportieve activiteiten Alkmaar

(0)

Workshops Alkmaar

(0)

Rondleidingen Alkmaar

(0)

Spelprogramma's Alkmaar

(0)

Vrijgezellenuitjes Alkmaar

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Alkmaar

(0)

Teambuilding Alkmaar

(0)

Vaaruitjes Alkmaar

(0)

Quizzen in Alkmaar

(0)

Workshops Alkmaar

Unieke Workshops Alkmaar beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Alkmaar. Wij zorgen voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Het centrum en omgeving biedt een scala aan mogelijkheden voor originele uitjes, evenementen en workshops. Alkmaar is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Alkmaar in de volksmond ook wel ‘de Kaasstad’. Maar naast kaas heeft Alkmaar meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij Alkmaar de opmars van de Spanjaarden wist te stoppen. Dit leidde tot de bekende uitdrukking “bij Alkmaar begint de Victorie!” Fraaie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie. Maar Alkmaar staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele terrasjes en geniet van een heerlijk drankje!

Geniet van originele workshops Alkmaar met uw gezelschap!

Origineele workshops Alkmaar beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke workshops in Alkmaar graag! De stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een dagje uit. Wij laten u daarom tijdens één van onze workshops Alkmaar graag kennis maken met deze mooie stad. Van actieve workshops als een Salsa workshop in het centrum van Alkmaar tot een gezellige bierproeverij. Wij maken uw workshops Alkmaar op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over onze workshops Alkmaar en de mogelijkheden kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten alkmaar!

Themafeesten Alkmaar

HOU VAN HOLLAND FEEST!

(0)
Themafeesten Alkmaar

A NIGHT ON REQUEST!

(0)
Themafeesten Alkmaar

MYSTERIOUS GAMBLE NIGHT!

(0)
Themafeesten Alkmaar

WELCOME TO IBIZA PARTY!

(0)