0229-757080

SALSA WORKSHOP ALKMAAR!

(0)

vanaf

36,50

p.p. excl. BTW

SALSA WORKSHOP ALKMAAR!
 • Workshops Alkmaar

Omschrijving

Leuk Uitje Alkmaar

Tijdens deze Salsa workshop Alkmaar beginnen uw heupen spontaan te bewegen en komen uw voetjes van de vloer! Onder begeleiding van een professionele dansinstructeur danst u de Salsa. Een erg leuk uitje Alkmaar met uw collega’s, familie of vrienden! 

Ontvangst
Op een gezellige locatie in Alkmaar worden u en uw gezelschap ontvangen. Na een korte introductie door de instructeur over de Salsa starten we samen met de eerste pasjes.

Salsa workshop Alkmaar – Beleef een leuk uitje Alkmaar!
De salsa is een populaire dans van Cubaanse oorsprong. De naam komt van een populair radioprogramma gesponsord door een fabrikant van het pikante tomatensausje. Het is ook mooi meegenomen dat de dans meer sensueel (pikanter) is dan de meeste andere Latijns-Amerikaanse dansen. Tegenwoordig zijn er verschillende manieren om Salsa te dansen: Op de eerste tel (de zogenaamde LA-stijl), op de tweede tel (de zogenaamde New York-stijl), op de drie (veel Antillianen dansen op de drie) of op de 4de tel (o.a. de Son wordt op de 4e tel gedanst). Samen met onze dansinstructeur doorloopt u diverse pasjes die bij de Salsa horen. Geniet van tropische klanken en laat die heupen maar bewegen!

Na een korte pauze gaan we verder en verhogen we natuurlijk even de moeilijkheidsgraad. We eindigen deze workshop met een korte gezamenlijke opvoering van alles wat u geleerd heeft over de Salsa. Uiteraard is het mogelijk om deze salsa workshop verder uit te breiden met andere activiteiten of te genieten van een heerlijk driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue in het centrum van Alkmaar. Geniet samen met uw gezelschap van een leuk uitje Alkmaar voor zowel kleine als grote groepen!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   1,30 uur

   Prijs
   € 36,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele dansinstructeur
   - Salsa workshop gedurende 1,5 uur
   - Welkomstdrankje
   - Locatiehuur

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.