Bedrijfsfeesten alkmaar

Avondarrangementen Alkmaar

ESCAPE GAME DINERSPEL ALKMAAR!

(0)
Spelprogramma's Alkmaar

IPAD STADSSPEL ALKMAAR: LOSGELD!

(0)
Avondarrangementen Alkmaar

HOU VAN HOLLAND DINER – KERST & WINTER!

(0)
Spelprogramma's Alkmaar

LEVEND MONOPOLY ALKMAAR!

(0)

categorieën uitjes alkmaar!

Sportieve activiteiten Alkmaar

(0)

Workshops Alkmaar

(0)

Rondleidingen Alkmaar

(0)

Spelprogramma's Alkmaar

(0)

Vrijgezellenuitjes Alkmaar

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Alkmaar

(0)

Teambuilding Alkmaar

(0)

Vaaruitjes Alkmaar

(0)

Overnachtingen Alkmaar

(0)

Bedrijfsfeesten Alkmaar

Unieke bedrijfsfeesten Alkmaar beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Alkmaar. Wij zorgen voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Het centrum en omgeving biedt een scala aan mogelijkheden voor originele uitjes, feesten en evenementen. Alkmaar is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Alkmaar in de volksmond ook wel ‘de Kaasstad’. Maar naast kaas heeft Alkmaar meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij Alkmaar de opmars van de Spanjaarden wist te stoppen. Dit leidde tot de bekende uitdrukking “bij Alkmaar begint de Victorie!” Fraaie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie. Maar Alkmaar staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele terrasjes en geniet van een heerlijk drankje!

Geniet van unieke en originele bedrijfsfeesten Alkmaar met uw gezelschap!

Originele bedrijfsfeesten Alkmaar beleven met uw collega’s? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfs- of afdelingsfeest in Alkmaar graag! Deze stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een dagprogramma of avondfeest met de collega’s. Wij laten u daarom tijdens één van uw bedrijfsfeesten Alkmaar graag kennis maken met deze mooie stad. Van activiteiten door het centrum van Alkmaar tot aan gezellige dinerspellen en feestavonden bij een horecalocatie. Wij maken uw bedrijfsfeesten Alkmaar op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over de vele mogelijke bedrijfsfeesten Alkmaar kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten alkmaar!

Themafeesten Alkmaar

HOU VAN HOLLAND FEEST!

(0)
Themafeesten Alkmaar

A NIGHT ON REQUEST!

(0)
Themafeesten Alkmaar

MYSTERIOUS GAMBLE NIGHT!

(0)
Themafeesten Alkmaar

WELCOME TO IBIZA PARTY!

(0)