0229-757080

WIPE (F)OUT ALKMAAR!

(0)

vanaf

53,50

p.p. excl. BTW

WIPE (F)OUT ALKMAAR!
 • Teambuilding Alkmaar

Omschrijving

Sportieve Activiteiten Alkmaar

Een extreme zeskamp in Alkmaar! Vandaag rent, springt en rolt u over de verschillende hindernisbanen om de andere teams te verslaan. Als is groot, groter en groots tijdens deze sportieve activiteiten Alkmaar! Bent u het snelste team en lukt het u zich te kwalificeren voor de finale? Dan wint u de Wipe (F)out hoofdprijs!

Ontvangst
Onze begeleiders ontvangen uw gezelschap op een terrein aan de rand van Alkmaar. Hier starten we met de uitleg en delen we de teams in. Vanaf nu gaat u strijden tegen de andere teams tijdens uw versie van Wipe (F)Out.

Wipe (f)Out Alkmaar! – Unieke sportieve activiteiten Alkmaar!
Ga even helemaal los tijdens deze te gekke activiteit! Dat kan vandaag tijdens Wipe (F)out Alkmaar. Alles is groot, extreem en vooral heel gek! Tijdens uw versie van Wipe (F)out Alkmaar krijgen u en uw team de volgende uitdagende onderdelen voor de kiezen:

Onderdeel 1. Sweeper; Een spectaculair onderdeel van de Wipe (F)Out; Welk team kan het langste blijven staan terwijl de lange arm van de sweeper voorbij draait? Wie valt en wie blijft overeind?
Onderdeel 2. Klaver bungee; Vast aan een bungeetouw moet u zo snel mogelijk de voorwerpen pakken..
Onderdeel 3. De Kantel muur; Lukt het u en uw team de muur zo snel mogelijk te kantelen? Wie heeft de meeste kracht?
Onderdeel 4. Hindernisbaan; Een stormbaan vol uitdagingen staat voor uw team klaar!
Onderdeel 5. Mega Balls; Wie weet de Mega Bal met de benodigde obstakels als eerste aan de overkant te krijgen?
Onderdeel 6. De Grote Finale; Jump en klim over de diverse onderdelen. Wie weet de finish als eerste te behalen?

Het team dat na bovenstaande onderdelen de beste score heeft krijgt een voorsprong tijdens de finale. Deze finale bestaat uit een combinatie van de verschillende onderdelen. Welk team weet als eerste de bel te bereiken en wint deze editie van Wipe (f)out Alkmaar! Tussen de onderdelen door is er een korte pauze met een drankje en versnapering waarna het spel weer doorgaat. Uiteraard is Wipe (F)out Alkmaar verder uit te breiden met een diner, buffet of uitgebreide barbecue. Beleef een unieke sportieve activiteiten Alkmaar speciaal voor grote groepen die van een uitdaging houden!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   30 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 67,50 p.p. excl BTW (Bij 30 tot 40 personen)
   € 60,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 53,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Wipe (f)Out
   - Prijsje winnaars
   - EHBO + transportkosten

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.