0229-757080

WALKING DINER ALKMAAR MET GIDS!

(0)

vanaf

59,50

p.p. excl. BTW

WALKING DINER ALKMAAR MET GIDS!
 • Avondarrangementen Alkmaar

Omschrijving

Diner Uitje Alkmaar

Kunt u niet kiezen uit de leuke restaurantjes in Alkmaar? Hier is uw oplossing! Tijdens dit walking diner in het centrum van Alkmaar bezoekt u drie restaurants voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Op uw route naar het volgende restaurant neemt onze gids u mee voor een mooie rondleiding door het prachtige centrum. We eindigen dit diner uitje Alkmaar bij het volgende restaurant waar we uw volgende gang serveren!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij het eerste restaurant in Alkmaar. Neem plaats en geniet van een heerlijk voorgerecht en een drankje.

Walking Diner Alkmaar – Diner uitje Alkmaar!
Deze avond bieden wij u een heerlijk driegangen diner aan in het centrum van Alkmaar. Maar dit is niet zomaar een diner. Het is een diner op maar liefst drie verschillende locaties! Een leuke manier om eens lekker te tafelen, waarbij u telkens weer naast iemand anders plaats neemt. Onder het genot van een drankje en een heerlijk gerecht vliegt de tijd voorbij dus, door naar het volgende restaurant. Tijdens een uitgebreide tour door het centrum van Alkmaar vertelt onze gids u tussen de gangen door over de historie en actuele zaken die spelen in Alkmaar. U loopt samen met de gids langs bijvoorbeeld het huis met de kogel, het accijnshuisje en de molen van Piet! Aangekomen in het volgende restaurant neemt u wederom plaats voor uw volgende gang. Ook houden wij uiteraard rekening met de vegetarische medemens waardoor wij het menu kunnen aanpassen.

Dit Walking Diner Alkmaar is mogelijk voor zowel kleine als grote groepen. Daarnaast is dit arrangement verder uit te breiden met een leuke rondvaart, workshop of activiteit. Moet u een uniek uitje organiseren in Alkmaar, dan geeft dit arrangement u drie ‘culinaire’ feesten in één. Voor meer informatie over dit diner uitje Alkmaar of eventuele uitbreidingsopties neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   4,00 uur

   Prijs
   € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 58,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 56,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 55,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele Gids
   - Rondleiding van 2x 45 minuten tussen de gangen door!
   - Voorgerecht bij Restaurant 1
   - Hoofdgerecht bij Restaurant 2
   - Dessert bij Restaurant 3

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.