0229-757080

COMPLETE VRIJGEZELLEN VROUWENDAG ALKMAAR!

(0)

vanaf

89,50

p.p. excl. BTW

COMPLETE VRIJGEZELLEN VROUWENDAG ALKMAAR!
 • Vrijgezellenuitjes Alkmaar

Omschrijving

Vrijgezellenfeest Vrouwen Alkmaar

Spelprogramma Crazy 072, workshop salsadansen, rondvaart en een diner! Dat is dit complete vrijgezellenfeest vrouwen Alkmaar! Een verwendag die in het teken staat van de toekomstige bruid en geschikt is voor alle leeftijden!

Ontvangst
We starten de dag met het te gekke spelprogramma Crazy 072. Na uitleg van onze begeleider gaat u zelf het centrum van Alkmaar in om diverse ‘Crazy’ opdrachten uit de voeren. Creativiteit en originaliteit staan vandaag centraal! Maar het leukste van alles; U legt alles zelf vast op camera! Op de eindlocatie bekijken we alle filmpjes en ontvangt het winnende team een prijs!

Complete Vrijgezellendag – Vrijgezellenfeest vrouwen Alkmaar!
Na deze workshop is het tijd voor het volgende programma. U en uw gezelschap worden ontvangen op locatie door onze salsa dansinstructrice. Een gezellige en sportieve workshop tijdens deze Vrijgezellendag! Tijdens deze 1,5 uur durende salsadans workshop leert onze instructrice u de verschillende technieken van Salsa. Een complete workout maar met een hele dikke knipoog. Na deze actieve middag sluiten we de workshop af met een heerlijk glaasje bubbels!

Als laatste onderdeel van deze complete dag stapt u aan boord van deze mooie sloep voor een heerlijke rondvaart van een uur door het centrum van Alkmaar. U geniet van de warme zon en het uitzicht op water. Na afloop van de vaartocht zet onze schipper u af nabij een gezellig restaurant. Neem plaats en geniet hier van een heerlijk driegangen diner, buffet of barbecue op een mooie locatie. Beleef een compleet vrijgezellenfeest vrouwen Alkmaar. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   7,00 uur

   Prijs
   € 99,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 96,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 93,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 91,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 89,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen, drankje en prijsje winnaars
   - Professionele dansinstructeur
   - Salsa workshop 1,5 uur
   - Glaasje bubbels bij afsluiting
   - Rondvaart Alkmaar 1 uur
   - Driegangen Diner

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.