0229-757080

SOLEXTOUR ALKMAAR!

(0)

vanaf

57,50

p.p. excl. BTW

SOLEXTOUR ALKMAAR!
 • Sportieve activiteiten Alkmaar

Omschrijving

Solextour Alkmaar

Altijd al eens op een echte ouderwetse solex willen rond rijden? Of gaat u tijdens deze solextour Alkmaar juist terug naar uw jeugd? Vandaag maakt u een tour van 3 uur door Alkmaar en omgeving. Halverwege is er een korte pauze bij een leuk café voor een drankje met bittergarnituur. Hierna starten we opnieuw de solex en vervolgt u de route naar de eindlocatie!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op de startlocatie in Alkmaar. Hier geeft onze begeleider de uitleg over de solex en maakt ieder een proefritje. Iedereen ready? Dan is het tijd om op pad te gaan!

Solextour Alkmaar! – Sportief solex uitje Alkmaar!
Tijdens deze solextour Alkmaar gaat u zelf solex rijden onder begeleiding van een echte solexkenner. Genieten van prachtige landerijen, de stad Alkmaar, de kust van Bergen of Egmond en dit alles in de frisse buitenlucht. Onze begeleider gaat voorop en neemt u mee op de mooie route waarbij u volgt. Halverwege de solextour Alkmaar stopt u bij een gezellige horecalocatie voor een drankje met bittergarnituur. Samen met uw collega’s, vrienden of familie kletst u onder het genot van een drankje even gezellig bij op het terras! Na de korte pauze starten we opnieuw de solex voor het laatste gedeelte en komen we op de eindlocatie. Hier plaatsen we de solexen weer netjes naast elkaar en vervolgt u uw programma.

De startlocatie van de solextour Alkmaar is standaard aan de rand van het centrum van Alkmaar. Maar wilt u bijvoorbeeld starten vanaf uw eigen huis, vanaf uw werklocatie of van iedere andere locatie, dan is dat voor ons geen probleem. Hiervoor zullen wij een meerprijs hanteren. Uiteraard is het mogelijk om vooraf te starten met een lunch of na afloop te genieten van een heerlijk driegangen diner of buffet in het centrum van Alkmaar. Deze solextour is tevens mogelijk vanuit andere plaats in Noord-Holland! Beleef een heerlijk uitje op de ouderwetse solex waarbij iedereen volop zal genieten!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 57,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Borrel met bittergarnituur tijdens pauze
   - Solexhuur 1 solex p.p. incl. helm
   - Tour van 3 uur en volle tank benzine
   - Transport (op iedere gewenste start- en eindlocatie)

   Let op! Voor het rijden op de solex is een geldig rijbewijs nodig.

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.