0229-757080

RONDLEIDING ALKMAAR PER FIETS!

(0)

vanaf

32,50

p.p. excl. BTW

RONDLEIDING ALKMAAR PER FIETS!
 • Rondleidingen Alkmaar

Omschrijving

Rondleiding fiets Alkmaar

Ontdek Alkmaar op de fiets! Onder begeleiding van een professionele gids maakt u een prachtige tour door het prachtige centrum van Alkmaar. Een mooie rondleiding fiets Alkmaar waarbij u de stad op sportieve wijze gaat leren kennen!

Ontvangst
In het centrum van de stad Alkmaar wacht onze gids uw gezelschap op. Nadat u allen een fiets heeft ontvangen start onze gids met de introductie en gaan we fietsend op naar de eerste locatie!

Rondleiding Alkmaar per fiets – Rondleiding Fiets Alkmaar!
Na een korte introductie over de stad Alkmaar gaan we per fiets een prachtige tour maken door het centrum van Alkmaar. Waarom heet het Waagplein zo? Waar kun je de kanonskogel nog zien zitten bij het huis met de kogel? Waar staat het beeld ter nagedachtenis aan de in Alkmaar geboren Rudi Carrell? En waarom wordt Alkmaar in de volksmond eigenlijk de kaasstad genoemd? Allemaal vragen waar u tijdens deze rondleiding per fiets door Alkmaar een antwoord op zult krijgen. Tussendoor kunt u uiteraard aan onze gids vragen stellen over alles wat met Alkmaar te maken heeft. Kortom, een prachtige fietstour op sportieve wijze!

De fietsen zijn modern en zowel voor mannen als voor vrouwen te bestellen. Tevens is het mogelijk om tandems te reserveren i.p.v. standaard fietsen. Deze rondleiding fiets Alkmaar is naast bovenstaande opzet ook aan te passen als puzzel fietstour, hapjes fietstour of als steptour met gids uit te voeren. Tevens is het mogelijk om aansluitend een lunch, diner of barbecue te reserveren. Voor meer informatie over dit arrangement neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 36,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 33,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele Gids
   - Fietshuur
   - 2 uur durende fietstocht door Hoorn met rondleiding
   - Transportkosten

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.