0229-757080

RONDJE SNACKBAR ALKMAAR MET GIDS!

(0)

vanaf

29,00

p.p. excl. BTW

RONDJE SNACKBAR ALKMAAR MET GIDS!
 • Rondleidingen Alkmaar

Omschrijving

Rondtour Alkmaar

Unieke rondleiding ontwikkeld door Eenhoorn Evenementen! Een prachtige rondtour Alkmaar met gids door het centrum langs diverse bezienswaardigheden en drie verschillende snackbars. Hier ontvangt u een broodje kroket/frikandel, patatje met en een heerlijk soft ijsje toe. Een gezellige en unieke rondleiding Alkmaar om van te smullen!

Ontvangst
In het centrum van Alkmaar worden u en uw gezelschap opgewacht door onze gids. Na een korte introductie start het Rondje Snackbar Alkmaar!

Rondje Snackbar Alkmaar – Rondtour Alkmaar!
Na een korte introductie over Alkmaar neemt onze gids u mee voor een mooie rondleiding door het historische centrum en over de kaasmarkt. Onze gids beantwoordt al uw vragen graag tijdens de uitgebreide rond tour Alkmaar. Na het eerste deel van de rondleiding komen we aan bij snackbar één en krijgt u de keuze uit een broodje kroket of frikandel. Smullen maar!

Broodjes op? Dan gaan we door met de rondleiding! Onze gids neemt u mee door ‘oud’ Alkmaar langs bijzondere locaties en pittoreske huisjes. Uiteraard komen ook de hedendaagse gebeurtenissen aanbod. Na ongeveer een half uur komen we aan bij het volgende snackpunt, waar we aan de heerlijke Vlaamse frieten gaan met een flinke klodder mayonaise! Na het laatste gedeelte van de tour doen we nog een ijsje toe bij de derde snackbar. Uiteraard met een grote toef slagroom erop! Ontdek Alkmaar op ontspannen en grappige wijze tijdens deze rondtour Alkmaar en geniet van deze kaasstad en de verschillende snacks. Uiteraard is ‘rondje snackbar’ verder uit te breiden met een leuke rondvaart of gezellige workshop. Voor meer informatie over deze rond tour Alkmaar neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele Gids
   - Rondleiding van 3x 30 minuten tussen snackbars door!
   - Broodje kroket 1 p.p.
   - Patatje met 1 p.p.
   - Ijsje 1 p.p.

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.