0229-757080

OPZWEPENDE TOUR MET MISS LATEX ALKMAAR!

(0)

vanaf

24,00

p.p. excl. BTW

OPZWEPENDE TOUR MET MISS LATEX ALKMAAR!
 • Vrijgezellenuitjes Alkmaar

Omschrijving

Vrijgezellenfeest Organiseren Alkmaar

Moet u een gewaagd vrijgezellenfeest organiseren Alkmaar? Dan kunt u de bruid of bruidegom eens ‘prettig’ verrassen! Tijdens deze tour neemt onze mooie maar strenge Miss Latex u mee door Alkmaar. Gewapend met zweep en andere speelderijen drijft zij u voort door het centrum tijdens de vele gekke en vreemde opdrachten!

Ontvangst
De aankomende bruidegom en uw gezelschap zitten in een gezellig café niets vermoedend aan een drankje. Dan gaat de deur open en klinkt er streng; Wie gaat hier trouwen?! De bruidegom weet dan al hoe laat het is….

Miss Latex Tour – Vrijgezellenfeest organiseren Alkmaar!
Gewapend met zweep, knuppel en andere speelderijen staat zij in strakke sexy outfit in de deuropening. Vanaf dit moment is haar bevel bindend en gaat u met z’n allen op pad door Alkmaar. Alle deelnemers worden verdeeld in teams waarbij er gedurende dit vrijgezellenfeest tien opdrachten moeten worden uitgevoerd. Deze opdrachten zijn in de enveloppen terug te vinden die Miss Latex bij zich heeft. Nadat een opdracht door het team correct is uitgevoerd wacht er een beloning. Maar wanneer een opdracht faalt volgt er natuurlijk ‘straf’! Bij iedere opdracht voeren beide teams deze uit maar is het voor de aanstaande bruidegom allemaal net iets moeilijker. We eindigen in een gezellig café waar we de speciale eindopdracht uitvoeren. Hier maken we het winnende team bekend!

Uiteraard houden we het voor iedereen wel gezellig en gaan de verschillende opdrachten niet té ver. De Bruidegom moet namelijk nog wel ‘gelukkig’ kunnen trouwen. Deze Miss Latex Tour Alkmaar is verder uit te breiden met een rondvaart door Alkmaar, heerlijk driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue op een mooie locatie in Alkmaar centrum. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op. Moet u een origineel vrijgezellenfeest organiseren Alkmaar? Dit vrijgezellenuitje zorgt in ieder geval voor een hoop hilarische momenten waar u tijdens het ‘ja woord’ nog om zit te lachen…

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 33,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 26,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Miss Latex in complete outfit
   - Spelmateriaal Miss Latex Tour 2 uur
   - Portie bittergarnituur tijdens pauze
   - Prijs voor de winnaars!
   - Consumpties 2 p.p. (bier, wijn, fris)

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.