0229-757080

KROEGENTOCHT MET DINER ALKMAAR!

(0)

vanaf

64,50

p.p. excl. BTW

KROEGENTOCHT MET DINER ALKMAAR!
 • Avondarrangementen Alkmaar

Omschrijving

Kroegentocht Alkmaar

Borreltje hier, borreltje daar! Ga mee op kroegentocht Alkmaar door het gezellige centrum. Wij laten u kennis maken met de grote, maar ook kleine kroegjes verscholen in de zijstraten. Drankje op, dan neemt onze begeleider u mee naar de volgende kroeg. We eindigen bij een gezellig restaurant in Alkmaar centrum waar u gaat genieten van een heerlijk diner!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Alkmaar door onze begeleider. Nadat iedereen aanwezig is duiken we het eerste kroegje van Alkmaar in!

Gezellige Kroegentocht Alkmaar
We starten bij een klein café in het centrum van Alkmaar, verscholen in de zijstraten. Hier ontvangt u uw eerste borrel en testen we iedereen op zijn of haar ‘kroeg-kennis’ tijdens het eerste deel van de pubquiz. Na een klein half uur gaat u onder begeleiding door naar het volgende café. Hier staat wederom een borrel voor u klaar en spelen we deel twee van de pubquiz waarbij verschillende geluiden voorbij komen. Weet u de juiste geluiden te raden? Nadat de drankjes op zijn gaan we door naar de laatste kroeg waar naast een drankje ook een heerlijk portie bittergarnituur op u wacht! Wie is de echte kroegtijger binnen uw gezelschap? Wie hangt of ligt het vaakste aan of onder de bar? En wie weet de pubquiz op zijn naam te schrijven? De winnaar zal in ieder geval worden gehuldigd en mag zich een jaar lang de Kroeg Kampioen van Alkmaar noemen! U eindigt onder begeleiding in een leuk restaurant in het centrum van Alkmaar voor een heerlijk driegangen diner.

In ieder café staat een speciaal biertje voor u klaar maar uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een normaal glas bier, fris of wijn. Die keuze is aan u. Deze kroegentocht Alkmaar is tevens uit te breiden met een leuke puzzeltocht, rondleiding door gids of mooie steptocht! Beleef een gezellig groepsuitje Alkmaar met het bedrijf, familie of vrienden tijdens bijvoorbeeld een vrijgezellenuitje Alkmaar. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   4,00 uur

   Prijs
   € 69,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 68,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 66,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 65,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 64,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Kroegentocht
   - Prijs voor de winnaars
   - Consumpties 3 p.p. (bier, wijn, fris)
   - Bittergarnituur op 1 locatie
   - Driegangen Diner

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.