0229-757080

HIGHLAND GAMES ALKMAAR!

(0)

vanaf

29,50

p.p. excl. BTW

HIGHLAND GAMES ALKMAAR!
 • Sportieve activiteiten Alkmaar

Omschrijving

Teambuildingsuitje Alkmaar

Vandaag bent u een echte Schotse krijger en speelt u de meer dan 4000 jaar oude Highland games. Kracht, tactiek en samenwerking zijn van belang bij dit teambuildingsuitje Alkmaar. Maar eerst kleden we ons om want een echte Schotse krijger heeft een traditionele kilt aan! Dus kom op en uit die broek (en onderbroek)! 

Ontvangst
Op een locatie aan de rand van Alkmaar komen u en uw gezelschap samen. Na de introductie door onze begeleider gaan de Highland Games van start!

Highland Games Alkmaar – Teambuildingsuitje Alkmaar
Staat iedereen klaar in de Schotse kledij? De teams worden gevormd en we starten met een warming-up waarin de Schotse tradities aan bod komen (eventueel mogelijk met een echte doedelzakspeler). Zodra uw spieren goed warm zijn kan de ware strijd beginnen! Tijdens dit sportieve en actieve programma spelen de teams een aantal spellen waaronder Caber Tossing, het over de kop gooien van boomstammen. Shots, oftewel kogelstoten. Roll the Barrel, een zwaar vat over een moeilijk parcours rollen. Altijd al de man of vrouw met de bijl willen zijn? Dit is uw kans! Richt met je bijl op het bord en gooi de meeste punten tijdens Throw an Aks. Ook spelen we Hit the Nail en Tug of War. Na de zware strijd is het tijd voor wat verkoeling. Zoals de Schotse traditie voorschrijft is het tijd voor bier! Cheers! Het programma is verder uit te breiden met een diner, buffet of feestavond op locatie in Alkmaar.

Dit unieke teambuildingsuitje Alkmaar kan plaats vinden op een grasveld of sportterrein. Het programma is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die van een uitdaging houden. De stoere vrouwen spelen met de mannen mee, maar voor de andere vrouwen hebben we de onderdelen aangepast. Tijdens de prijsuitreiking huldigen we het winnende team, de sterkste man en de stoerste vrouw!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 33,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Highland Games
   - Prijsje voor de winnaars

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.