0229-757080

HET GROTE HANGOVER SPEL ALKMAAR!

(0)

vanaf

27,50

p.p. excl. BTW

HET GROTE HANGOVER SPEL ALKMAAR!
 • Spelprogramma's Alkmaar

Omschrijving

Uniek Vrijgezellenuitje Alkmaar

De dag na uw eigen vrijgezellenfeest Alkmaar wordt iedereen langzaam wakker met een enorme kater. Niemand heeft ook maar enig idee wat er de vorige avond exact is gebeurd. Die tattoo, hoe is die daar gekomen? Waarom werd ik wakker met een lippenstift tekening op mijn voorhoofd? En waarom heb ik al een ring om mijn vinger terwijl ik vandaag pas zou trouwen? HELP!

Ontvangst
Als eerste nemen we een flinke borrel bij een café in het centrum om de kater weg te spoelen. Na de speluitleg door onze inspecteur start het spel!

Hangover Spel Alkmaar – Vrijgezellenfeest Alkmaar!
Tijdens dit Hangover spel Alkmaar gaat u in verschillende teams een reconstructie maken wat er de vorige avond is gebeurd, en waar het fout is gegaan… De teams ontvangen allen een exemplaar van ‘Het Dagblad van Alkmaar’ waarin opdrachten in de vorm van krantenartikelen staan weergegeven. Aan uw team de taak om de locaties uit deze artikelen te achterhalen en op deze locaties in het centrum van Alkmaar een reconstructie te maken. Een voorbeeld opdracht? Hoe kom ik toch aan die tattoo is de vraag. Volgens het krantenartikel heeft een getuige ons daar gisteravond zien lopen nabij de Tattooshop van Alkmaar. Dit gaat uw team dus op deze locatie in Alkmaar centrum direct reconstrueren! Gewapend met foto camera worden van iedere opdracht (krantenartikelen) foto’s gemaakt waarop alle teamleden zeer enthousiast te zien zijn bij het ‘zogenaamd’ zetten van de tattoo. Nadat alle opdrachten zijn uitgevoerd volgt de ontknoping en leggen de teams alle puzzelstukjes in elkaar zodat er exact ontstaat hoe de voorgaande avond is verlopen, en de kater is ontstaan…!!

Na afloop bekijken we samen met alle teams op het scherm de foto’s die door de teams bij de verschillende opdrachten zijn gemaakt. Humor met een fermé lach voeren de boventoon, reken maar! Beleef dit super komische bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest Alkmaar voor mannen als vrouwen en speel het grote Hangover spel, waarbij iedereen zich na goed denkwerk de avond ervoor weer kan herinneren!

Optioneel tegen meerprijs mogelijk!
Van te voren kunt u zelf foto’s aanleveren die wij aan de krant toevoegen. Zo ontstaat een op maat gemaakte krant voor uw eigen groep waarbij ieder team zijn krant mee naar huis mag nemen! Meerprijs inclusief opmaak + drukwerk bedragen hiervoor op onderstaande prijzen € 7,50 p.p. excl. BTW extra.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Hangover Spel
   - Shotje op pauze locatie
   - Prijs voor de winnaars
   - Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.