Rondleiding alkmaar

Interactieve Uitjes

MANHUNT ALKMAAR!

(0)
Avondarrangementen Alkmaar

MOORDDINER MOORD BIJ CAFE MOKUM!

(0)

HOU VAN HOLLAND QUIZ ALKMAAR!

(0)

DE FOUTE QUIZ ALKMAAR!

(0)

categorieën uitjes alkmaar!

Sportieve activiteiten Alkmaar

(0)

Workshops Alkmaar

(0)

Rondleidingen Alkmaar

(0)

Spelprogramma's Alkmaar

(0)

Vrijgezellenuitjes Alkmaar

(0)

Smartphone & IPAD Uitjes Alkmaar

(0)

Teambuilding Alkmaar

(0)

Vaaruitjes Alkmaar

(0)

Quizzen in Alkmaar

(0)

Rondleiding Alkmaar

Unieke Rondleiding Alkmaar beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Alkmaar. Wij zorgen voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Het centrum en omgeving biedt een scala aan mogelijkheden voor originele uitjes en evenementen. Alkmaar is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Alkmaar in de volksmond ook wel ‘de Kaasstad’. Maar naast kaas heeft Alkmaar meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij Alkmaar de opmars van de Spanjaarden wist te stoppen. Dit leidde tot de bekende uitdrukking “bij Alkmaar begint de Victorie!” Fraaie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie. Maar Alkmaar staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele terrasjes en geniet van een heerlijk drankje!

Geniet van een unieke Rondleiding Alkmaar met uw gezelschap!

Een informatieve en gezellige rondleiding Alkmaar beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke rondleidingen door de stad Alkmaar graag! Deze stad biedt ruime mogelijkheden op het gebied van een dagje uit. Wij laten u daarom tijdens een rondleiding Alkmaar graag kennis maken met deze mooie stad. Van informatieve rondleidingen door het centrum van Alkmaar over de historie tot aan een gezellig Walking Dinner met gids. Wij maken uw rondleiding Alkmaar op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over een rondleiding Alkmaar kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten alkmaar!

Themafeesten Alkmaar

HOU VAN HOLLAND FEEST!

(0)
Themafeesten Alkmaar

A NIGHT ON REQUEST!

(0)
Themafeesten Alkmaar

MYSTERIOUS GAMBLE NIGHT!

(0)
Themafeesten Alkmaar

WELCOME TO IBIZA PARTY!

(0)