0229-757080

WORKSHOP PUZZEL SCHILDEREN ALKMAAR!

(0)

vanaf

27,50

p.p. excl. BTW

WORKSHOP PUZZEL SCHILDEREN ALKMAAR!
 • Workshops Alkmaar

Omschrijving

Workshop Schilderen Alkmaar

Vandaag werkt u gezamenlijk aan één puzzelschilderij! Iedere individu maakt een deel van het schilderij wat uiteindelijk samengevoegd wordt tot één groot schilderij waar u allen een bijdrage aan heeft geleverd. Een erg leuke, creatieve en gezellige bezigheid met de nodige teambuilding! U kunt voor hierbij een thema opgeven waarin geschilderd gaat worden, maar u kunt ook een eigen foto aanleveren tijdens deze workshop schilderen Alkmaar! 

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Alkmaar. We starten met een korte introductie en uitleg over de workshop. Daarna is het tijd om de oude bloezen aan te trekken, de verf en kwasten op tafel te zetten en te beginnen aan het grote gezamenlijke schilderij!

Puzzelschilderij – Workshop schilderen Alkmaar!
Wat gaan we schilderen? Kiest u voor een mooi stilleven, een portret van u zelf of de skyline van de stad Alkmaar? Samen maakt u de keuze! Onze kunstenares heeft vooraf de door uw aangeleverde foto opgedeeld en al een lichte opzet met potlood gemaakt bij ieder deel. Aan u en uw collega’s, familie of vrienden de taak om uw deel af te tekenen. Hierna gaan we daadwerkelijk schilderen. Onder begeleiding van de kunstenares gaat u invulling geven met kleur waarbij u natuurlijk wel in overleg zal moeten met de andere personen die links, rechts boven en onder van uw deel zitten. Want dit puzzelschilderij moet aan het einde natuurlijk wel vlekkeloos op elkaar aansluiten. Kortom, een goede communicatie is zeer belangrijk! Na afloop van de workshop laten we de schilderijen drogen en voegen we alle delen bij elkaar tot één groot schilderij!

Deze workshop draait om teambuilding, communicatie maar vooral ook om gezelligheid. Met uw collega’s, familie of vrienden bent u 2,5 uur lang bezig om samen iets moois te creëren waarbij een ieder zijn creativiteit kwijt kan. Uiteraard is het mogelijk deze workshop schilderen Alkmaar verder uit te breiden met een andere activiteit, een heerlijke lunch of een gezellige barbecue. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!

* Let op, aangezien u met verf bezig bent raden wij u aan oude kleding mee te nemen voor tijdens de workshop!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   2,30 uur

   Prijs
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   € 30,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Ontvangst met een drankje
   - Professionele begeleiding
   - Schilderdoekjes van 20 x 20 cm
   - Gebruik van schildermaterialen
   - Locatiehuur

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.