0229-757080

PAALDANS WORKSHOP ALKMAAR!

(0)

vanaf

36,50

p.p. excl. BTW

PAALDANS WORKSHOP ALKMAAR!
 • Workshops Alkmaar

Omschrijving

Workshop Paaldansen Alkmaar

Een ondeugende en sensuele workshop tijdens uw bedrijfsuitje, vriendinnen-uitje of vrijgezellenfeest Alkmaar! Bij deze paaldans workshop Alkmaar beleefd u hilarische momenten aan, op en om de paal. Een complete workout maar met een hele dikke knipoog! Dat is de essentie van deze workshop paaldansen Alkmaar!  

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij de paaldansstudio in Alkmaar. Na het omkleden in de kleedkamer neemt onze paaldanseres u mee naar de hoofdzaal waar we starten met de workshop paaldansen!

Paaldans workshop – Workshop paaldansen Alkmaar!
Vandaag staat u voor paal, of toch niet? In ieder geval is de paal een belangrijk element tijdens deze paaldans workshop Alkmaar waarbij de basistechnieken van het paaldansen aanbod komen. Om de spieren even warm te krijgen starten we met een goede warming-up waarna de instructrice een korte demonstratie geeft van de mogelijkheden in, aan en op de paal. Dan is het tijd geworden om zelf de paal in te springen waar u het zo gek kunt maken als u zelf wilt. Onder begeleiding van de professionele paaldanseres worden er diverse oefeningen gedaan en krijgt u de juiste technieken aangeleerd. Tussendoor is er een korte pauze om even op adem te komen want u zult merken dat paaldansen fysiek zwaar is. Na de pauze doen we nog een aantal oefeningen waarna we in het laatste gedeelte om beurten zelf een korte show gaan opvoeren.

Dit bedrijfs-, vriendinnen of vrijgezellenfeest Alkmaar is in een ontspannen ruimte en zowel geschikt voor dames als heren. Een professionele paaldanseres met jarenlange ervaring geeft u gedurende deze workshop tips en aanwijzingen over het paaldansen. Uiteraard is het mogelijk deze workshop paaldansen Alkmaar uit te breiden met een andere activiteit in Alkmaar, een rondvaart, driegangen diner, buffet of een uitgebreide barbecue. Voor meer informatie over deze workshop paaldansen Alkmaar neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   1,30 uur

   Prijs
   € 36,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele paaldanseres
   - Workshop paaldansen 1,5 uur
   - Welkomstdrankje
   - Locatiehuur

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.