0229-757080

WORKSHOP KLOMPEN SCHILDEREN ALKMAAR!

(0)

vanaf

31,50

p.p. excl. BTW

WORKSHOP KLOMPEN SCHILDEREN ALKMAAR!
 • Workshops Alkmaar

Omschrijving

Workshop Klompen schilderen Alkmaar

Een gezellige workshop klompen schilderen Alkmaar voor u en uw gezelschap! Een workshop waarbij u een klomp op uw eigen manier kunt schilderen. Indien u wilt kunt u hiervoor sjablonen gebruiken. U krijgt één door uzelf versierde klomp mee naar huis! Onder begeleiding van onze echte Volendamse klompenexpert maakt u een mooie creatie in het centrum van Alkmaar! Beleef één van onze leuke actieve teamuitjes Alkmaar met uw gezelschap! 

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Alkmaar. In de workshopruimte starten we met een korte uitleg over de inhoud en de mogelijkheden van de workshop. Na deze uitleg gaat u allen aan de slag met het decoreren van de klompen.

Workshop Klompen schilderen Alkmaar!
Wat is uw stijl? Kiest u voor een kleurrijke klomp of juist een hele moderne? Onze kunstenares speciaal overgekomen uit Volendam start met een korte introductie over de klompen. Daarna gaat de workshop van start! Er zullen enkele voorbeelden aanwezig zijn maar het mooiste is natuurlijk om uw eigen creativiteit de vrije loop te laten. Daarnaast zijn er diverse sjablonen die u kunt gebruiken om uw klomp(en) te decoreren. Onze kunstenares loopt rondjes en geeft tips waar nodig. Tijdens de rondleiding gaat er een schaal rond met overheerlijke Volendamse kaas! Na afloop van de workshop laten we de klompen even drogen en is het tijd om ieder zijn of haar creatie te bekijken! Ieder mag uiteindelijk zijn eigen klomp mee naar huis!

Deze workshop klompen schilderen Alkmaar draait om creativiteit, maar vooral ook om gezelligheid. Met uw collega’s, familie of vrienden bent u 2,5 uur lang bezig om iets moois te creëren waarbij een ieder zijn creativiteit kwijt kan. Uiteraard is het mogelijk deze workshop verder uit te breiden met een andere activiteit, een heerlijke lunch of een gezellige barbecue/diner bij een leuk restaurant in het centrum van Alkmaar. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!


* Let op, aangezien u met verf bezig bent raden wij u aan oude kleding mee te nemen voor tijdens de workshop!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   2,30 uur

   Prijs
   € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 35,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 33,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Klomp 1 p.p.
   - Gebruik van schilder materialen en schort voor deelnemers
   - Locatiehuur

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.