0229-757080

WALKING CHRISTMAS DINER ALKMAAR!

(0)

vanaf

54,50

p.p. excl. BTW

WALKING CHRISTMAS DINER ALKMAAR!
 • Kerst- & Winteruitjes

Omschrijving

Kunt u tijdens de koude wintermaanden niet kiezen tussen de verschillende warme restaurantjes in Alkmaar? Wij geven u in één avond drie restaurants tijdens dit Walking Christmas Kerst bedrijfsuitje Alkmaar! Neem plaats voor het voor-, hoofd- en nagerecht bij maar liefst drie verschillende restaurants. Een prachtige avond uit, waarbij u geniet van culinair Alkmaar in winterse sferen!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij het eerste restaurant in het centrum van Alkmaar. Neem plaats aan de mooi gedekte tafel!

Walking Christmas Diner – Kerst Bedrijfsuitje Alkmaar!
Geheel in stijl bieden wij u deze avond een heerlijk driegangen diner aan in het centrum van Alkmaar. Maar dit is niet zomaar een diner. Het betreft een diner op maar liefst drie verschillende locaties! Een leuke manier om eens lekker te tafelen en de verschillende restaurantjes in Alkmaar te leren kennen. Culinair Alkmaar op zijn best! U ontvangt in het eerste restaurant onze gids en hier starten jullie samen met een heerlijk voorgerecht. Tussen de gangen door loopt u samen met uw gezelschap onder begeleiding van onze gids een mooie route, waarbij we automatisch bij het volgende restaurant uit komen. Hier serveren we het hoofdgerecht. Na het laatste deel van deze tour eindigen we bij het derde restaurant waar een heerlijk dessert klaar staat. IJs? Na het dessert eindigt dit winter of kerstuitje Alkmaar en borrelt u lekker na!

Het menu bestaat standaard uit drie keuzes per gang namelijk vlees, vis of vegetarisch. Indien er specifieke dieetwensen zijn kan hier uiteraard rekening mee worden gehouden. Dit kerst bedrijfsuitje Alkmaar is overigens ook verder uit te breiden als spelprogramma (met bijvoorbeeld IPads) of winter pubquiz in plaats van een rondleiding door gids. Voor meer informatie en uitbreidingsmogelijkheden betreffende dit bijzondere winter of kerstuitje Alkmaar neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   4,00 uur

   Prijs
   € 60,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   € 59,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 57,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 56,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele Gids
   - Rondleiding van 2x 45 minuten tussen de gangen door
   - Kerstmuts 1 per persoon
   - Voorgerecht bij Restaurant 1
   - Hoofdgerecht bij Restaurant 2
   - Dessert bij Restaurant 3

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.