0229-757080

COMPLETE VRIJGEZELLEN MANNENDAG ALKMAAR!

(0)

vanaf

89,50

p.p. excl. BTW

COMPLETE VRIJGEZELLEN MANNENDAG ALKMAAR!
 • Vrijgezellenuitjes Alkmaar

Omschrijving

Vrijgezellenfeest Mannen Alkmaar

Beleef een compleet vrijgezellenfeest mannen Alkmaar! Een dag die in het teken staat van de toekomstige bruidegom en geschikt voor alle leeftijden. Een rondvaart door de stad, het Crazy 072 spelprogramma, een bezoek aan het biercafé Alkmaar en na afloop dineren! Wat wilt u nog meer?

Ontvangst
We starten de dag met een rondvaart door het centrum van Alkmaar! Stap aan boord en geniet van de warme zon en het uitzicht op water. Op verzoek vertelt onze schipper alles over de stad Alkmaar. Vervolgens worden jullie opgewacht door onze begeleider en gaat het spelprogramma Crazy 072 van start!

Complete Vrijgezellendag – Vrijgezellenfeest mannen Alkmaar!
Tijdens dit te gekke spel draaft iedereen door! De enne opdracht is nog gekker dan de andere. Creativiteit en originaliteit gaan vandaag hand in hand. Met een draaiende filmcamera in de hand duikt u de stad in om in drie uur tijd het centrum van Alkmaar op ze kop te zetten. De opdrachtenlijst is uniek en bevat vele gekke uitdagende en humoristische opdrachten. We eindigen bij het café om alle filmpjes te bekijken en de winnaars bekend te maken!

Maar dat is nog niet alles! Tijdens een bezoek aan het biercafé Alkmaar komt u erachter dat er naast de vertrouwde biermerken, nog veel honderden andere bieren bestaan. Onder begeleiding van een echte kenner op het gebied van bier krijgt u maar liefst vijf proefbiertjes. Daarbij serveert de horecalocatie 2 hapjes per persoon zodat jullie lekker kunnen borrelen! Ter afsluiting schuift u met uw gezelschap aan tafel voor een heerlijk diner. Geniet van een compleet vrijgezellenfeest voor mannen Alkmaar vol gekkigheid en natuurlijk gezelligheid!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   7,00 uur

   Prijs
   € 99,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 96,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 93,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 91,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 89,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen en prijsje winnaars
   - Prijsuitreiking drankje
   - Rondvaart Alkmaar 1 uur
   - Bierproeverij met 5 biertjes en 2 hapjes pp
   - Driegangen Diner

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.