0229-757080

THE CH(V)OICE OF ALKMAAR!

(0)

vanaf

24,50

p.p. excl. BTW

THE CH(V)OICE OF ALKMAAR!
 • Spelprogramma's Alkmaar

Omschrijving

Spel Alkmaar

Maakt u tijdens dit spel in Alkmaar wel de juiste muzikale keuzes? Vandaag draait alles om muziek en uw keuzes! Uw team laat zich leiden door een MP3-speler met muzieknummers en een plattegrond om op de juiste locaties te komen. Maar weet u tijdens dit spel Alkmaar deze muzikale locaties wel te vinden?

Ontvangst
U en uw gezelschap worden door onze begeleider op een gezellige locatie in Alkmaar ontvangen. Na een korte speluitleg gaat u en uw team het centrum van Alkmaar in gewapend met MP3-speler en plattegrond!

The Ch(V)oice of Alkmaar – Muzikaal spel Alkmaar!
Vandaag draait alles om muziek en uw keuzes! U en uw team gaan de stad Alkmaar in op zoek naar de juiste locaties waar u de vragen en opdrachten gaat spelen. Maar hoe komt u op deze locaties? Alle teams ontvangen een plattegrond van Alkmaar centrum en een MP3-speler. Hierop staan muziekfragmenten van bekende hits. Op de plattegrond staan locaties gecombineerd met artiesten. Weet u welke artiest bij het muzieknummer op de MP3-speler hoort, dan weet u welke locatie op de plattegrond u en uw team moeten bezoeken. Op deze wijze lost u de vragen en opdracht op bij de verschillende locaties. Halverwege dit muzikale spel Alkmaar is er een tussenopdracht waarbij onze begeleider u uitvoerig gaat testen bij een korte Pubquiz!

We eindigen bij een gezellig café waar we uw eigen ‘voice’ nog even uitvoerig testen tijdens de karaoke battle. Alle onderdelen worden gecheckt door onze begeleider en het winnende team mag naar voren komen om de felbegeerd bokaal op te halen. Zij zijn de winnaars van The Ch(V)oice of Alkmaar! Uiteraard is dit muzikale spel Alkmaar verder uit te breiden met een heerlijk driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue. Beleef een actief, humoristisch en origineel uitje in Alkmaar vol van muziek en gezelligheid!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   € 28,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 26,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 25,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Ch(V)oice (waaronder gebruik MP3 spelers)
   - Versnapering tijdens het spel
   - Prijs voor de winnaars
   - Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.