0229-757080

DE GROTE TEAMSPIRIT TEST ALKMAAR!

(0)

vanaf

29,50

p.p. excl. BTW

DE GROTE TEAMSPIRIT TEST ALKMAAR!
 • Teambuilding Alkmaar

Omschrijving

Teambuilding Alkmaar

Hoe is het met de teamspirit binnen uw bedrijf, team of afdeling? Meet dit tijdens de grote Teamspirit Test Alkmaar! Wij laten u testen op vindingrijkheid, creativiteit, doorzettingsvermogen en samenwerking. Het gaat dus niet altijd om het snelste team, maar ook het team met de beste oplossingen ontvangen veel punten. Teambuilding Alkmaar scoort vandaag!

Ontvangst
Aan de rand van Alkmaar worden u en uw gezelschap ontvangen door onze begeleiders. We verdelen de groep onder in teams waarna u klaar gaat staan bij uw eerste onderdeel van het programma!

Teamspirit Test Alkmaar – Teambuilding Alkmaar
Tijdens dit unieke programma staat teambuilding centraal. Alle deelnemers worden bij de verschillende onderdelen getest op vindingrijkheid, creativiteit, doorzettingsvermogen en samenwerking. Het gaat er dus niet altijd om wie het snelste team is, maar ook de teams met de beste oplossingen vallen in de prijzen. Zodoende kan ieder teamlid zijn sterke punten naar voren laten komen en voor de winst gaan! De onderdelen zijn:

– Hoe bouwen we samen de beste katapult die op creatieve wijze in elkaar zal moeten worden gezet!
– Samen aan de mega pictionary!
– Een bijzonder communicatiespel waarin met name goed luisteren van belang is!
– Foto opdracht met uw team waarbij zien, onthouden en doorgeven het middel is!

De opdrachten kunnen alleen correct uitgevoerd worden als er ook echt sprake is van goede samenwerking binnen het team. We sluiten deze actieve middag samen af met de finale ‘Indiaca Tennis’. Hierbij laten ze zien wie er met zijn team op de juiste wijze weet samen te spelen. De teams die deze middag het beste hebben gepresteerd ontvangen de mooie hoofdprijs. Uiteraard is de Grote Teamspirit test verder uit te breiden met meer onderdelen (afhankelijk van uw groepsgrote), diner, buffet of uitgebreide barbecue. Beleef een echte activiteit voor teambuilding Alkmaar en neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 33,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   Professionele begeleiding
   Spelmaterialen Grote Teamspirit Test
   Prijsje voor de winnaars

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.