0229-757080

WORKSHOP TAPAS MAKEN ALKMAAR!

(0)

vanaf

70,00

p.p. excl. BTW

WORKSHOP TAPAS MAKEN ALKMAAR!
 • Workshops Alkmaar

Omschrijving

Tapas Workshop Alkmaar

Viva España! Samen met uw gezelschap duikt u de Spaanse keuken in tijdens deze Tapas workshop Alkmaar. Onder begeleiding van onze chef maakt u Spaanse tapas volgens oud traditioneel recept. Na twee uur bereiding van diverse tapas schuiven we aan tafel voor dit heerlijke tapas diner. Een culinaire workshop vol van Spaanse gezelligheid. Viva Espana, olé!

Ontvangst
Op een gezellige locatie in Alkmaar centrum worden u en uw gezelschap ontvangen met een drankje. Hierna start de tapas workshop Alkmaar!

Tapas maken Alkmaar – Gezellige tapas workshop Alkmaar!
Op culinaire wijze kennismaken met de Spaanse keuken en de heerlijke smakelijke mediterraanse gerechten? Dat gaat u beleven tijdens deze tapas workshop in Alkmaar! Na het welkomstdrankje volgt er een toelichting op de workshop en het menu. De schorten gaan voor en in kleine groepjes gaan we starten met het bereiden van diverse smakelijke gerechten. Hierbij gebruiken we producten van vis, vlees en denken we ook aan de vegetarische medemens. Als alle tapas gerechten klaar zijn, worden deze geplaatst op de mooi gedekte tafel. Onder het genot van een goede Spaanse wijn schuift u aan en geniet u samen van een heerlijk zelf bereid tapas diner!

Een gedreven team met ruime ervaring in de keuken begeleiden u en uw gezelschap de gehele workshop tapas maken. De deelnemers worden gemotiveerd om op juiste wijze met elkaar te werken naar een mooi eind resultaat: een prachtig gedekte tafel met heerlijke Spaanse tapas. De Tapas workshop is maaltijdvervangend en is mogelijk in het centrum van Alkmaar maar ook op andere locaties en zelfs (in overleg) bij u thuis! Beleef een culinair programma en geniet samen met uw collega’s, familie of vrienden van deze complete tapas workshop Alkmaar!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   4,00 uur

   Prijs
   € 70,00 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Chef-kok (en begeleiding afhankelijk van groepsgrootte)
   - Workshop Tapas maken (ongeveer 2,5 uur)
   - Tapas diner (maaltijdvervangend)
   - Drankenarrangement 4 uur (bier, wijn, fris)
   - Recepten na afloop toegestuurd
   - Locatiehuur

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.