0229-757080

KOFFIE & GEBAK – SOLEXTOUR ALKMAAR – DINER!

(0)

vanaf

99,50

p.p. excl. BTW

KOFFIE & GEBAK – SOLEXTOUR ALKMAAR – DINER!
 • Dagarrangementen Alkmaar

Omschrijving

Solex Rijden Alkmaar

Altijd al eens op een echte ouderwetse solex willen rond rijden? Of gaat u juist terug naar uw jeugd tijdens deze solextour Alkmaar? Vandaag gaat u solex rijden door Alkmaar en omgeving en maken we een tour van 3 uur. Tijdens een korte stop onderweg bij een leuk dorpscafé is er een borrel met bittergarnituur! Bij terugkomst in Alkmaar neemt u plaats in het restaurant voor een heerlijk driegangen diner!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen aan de rand van het centrum van Alkmaar. Hier starten we de dag met koffie/thee en een heerlijk gebakje. We nemen u mee naar de solexen waarbij u een korte uitleg ontvangt door onze begeleiders en we een proefrit maken.

Solextour Alkmaar – Gezellig solex rijden Alkmaar!
Tijdens deze solextour gaat u zelf solex rijden door Alkmaar en haar prachtige omgeving. Genieten van landerijen, de stad Alkmaar, kust en strand van Bergen en dit alles in de frisse buitenlucht. Onze begeleider gaat voorop en neemt u mee waarbij u alleen maar hoeft te volgen! Halverwege de solextour Alkmaar stopt u bij een gezellig café voor een consumptie met bittergarnituur. Samen met uw collega’s, vrienden of familie kletst u onder het genot van een drankje even gezellig bij op het terras! Na de korte pauze starten we opnieuw de solex voor het laatste gedeelte van deze tour en komen we op de eindlocatie. Neem plaats bij het nabij gelegen restaurant voor een heerlijk driegangen diner. Aanschuiven maar!

De startlocatie van de solextour door Alkmaar is standaard in het centrum van Alkmaar (aan de rand). Maar wilt u bijvoorbeeld starten vanaf huis, vanaf uw werklocatie of van iedere andere locatie, dat is voor ons geen probleem. Dit kan tegen een meerprijs. Deze solextour is tevens mogelijk vanuit andere plaats in Noord-Holland! Geniet samen met uw collega’s, familie of vrienden van solex rijden Alkmaar en haar mooie omgeving!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   6,00 uur

   Prijs
   € 104,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 103,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 101,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 100,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 99,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Koffie/Thee met Gebak
   - Professionele begeleiding
   - Borrel met bittergarnituur tijdens pauze
   - Solexhuur 1 solex p.p. en helm
   - Tour van 3 uur en volle tank benzine
   - Transport (op iedere gewenste start- en eindlocatie)
   - Driegangen Diner of Buffet

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.