0229-757080

SMARTLAPPEN ZINGEN IN ALKMAAR!

(0)

vanaf

28,50

p.p. excl. BTW

SMARTLAPPEN ZINGEN IN ALKMAAR!
 • Workshops Alkmaar

Omschrijving

Smartlappenworkshop Alkmaar

In een gezellig bruin café in het centrum van Alkmaar krijgt u een ferme zangles in smartlappen zingen! Onder begeleiding van accordeonist René zingt u tijdens deze smartlappenworkshop Alkmaar uit volle borst mee op de tranentrekkers van Koos Alberts, André Hazes en Willy Alberti. Deze ervaring, gecombineerd met een stevige borrel, kan een succesvolle doorbraak van uw groep niet meer in de weg staan! 

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen door onze accordeonist in een gezellig bruin café in Alkmaar centrum. Even de keeltjes schrapen en dan…

Workshop Smartlappen Zingen – Smartlappenworkshop Alkmaar!
Onder de muzikale begeleiding van onze ervaren huisaccordeonist René, gaan we aan de slag. In het grote liederenboek van René staan vele bekende smartlappen. Manuela, zij gelooft in mij en natuurlijk de Vlieger! Uiteraard zingt u ze uit volle borst mee en kunt u indien gewenst op de melodie van deze tranentrekkers ook van te voren uw eigen tekst maken. Het eerste uur gaan we lekker ontspannen zingen. We oefenen uiteraard hoe u op een zo emotioneel mogelijke manier de liederen kunt zingen. Het laatste half uur houden we ons bezig met de cd opname en zingt u de klapperrrrr van de week! Nu heeft u een eigen CD waar uw talent en dat van uw gezelschap voor eeuwig op staat gebrand. En, deze CD gaat natuurlijk direct naar de platenmaatschappij!

Deze smartlappenworkshop Alkmaar is een leuke manier om samen met uw bedrijf, vrienden of tijdens een vrijgezellenfeest Alkmaar de gezelligheid naar voren te laten komen. De locatie zorgt voor de juiste sfeer en is gelegen (indien beschikbaar) aan het Waagplein in het centrum van Alkmaar. Deze workshop smartlappen zingen is verder uit te breiden met een drankarrangement of borrelhapjes halverwege de workshop. Ook uitbreiding met een andere activiteit in Alkmaar, heerlijk driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue behoren tot de mogelijkheden. Beleef een gezellige workshop vol humor en zang met uw collega’s van de afdeling, familie of vrienden!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   1,30 uur

   Prijs
   € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 35,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 32,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 30,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p (bier, fris, wijn)
   - Professionele accordeonist
   - Workshop smartlappen zingen 1,5 uur
   - CD opname van uw eigen hits

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.