0229-757080

DE SLEUTELS VAN… FORT KIJKDUIN!

(0)

vanaf

39,50

p.p. excl. BTW

DE SLEUTELS VAN… FORT KIJKDUIN!
  • Interactieve Uitjes
  • Spelprogramma's Alkmaar

Omschrijving

Fort Boyard Uitje

Gebaseerd op het bekende TV-spel uit de jaren 80 ‘Fort Boyard’, strijden u en uw team vandaag om de sleutels in Fort Kijkduin. Behendigheid, sportiviteit, teamspirit en uitmuntend denkwerk komen allen aanbod tijdens dit avonturenspel in de mooie zalen, maar ook in de donkere ondergrondse gangen van Fort Kijkduin. Beleef een fantastisch Fort Boyard uitje op deze unieke locatie in een echt fort!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen door onze begeleider bij Fort Kijkduin. Dan verschijnt de acteur en geeft u de speluitleg waarna u en uw team gaan strijden om de sleutels van Fort Kijkduin!

De Sleutels van Fort Kijkduin – Fort Boyard uitje!
Tijdens dit spannende spel voeren u en uw team de opdrachten uit door het Fort. Het is een race tegen de klok want iedere minuut telt! De opdrachten bevinden zich in de mooie zalen van het Fort, maar ook in de oude donkere kelders, bunkers en ondergrondse gangen. De opdrachten bestaan uit actieve spellen waarbij de nodige behendigheid, denkvermogen en teambuilding goed van pas komen. Verdien een sleutel bij de sleutelflat, het waterweegspel, los het raadsel van de geheimzinnige man in de toren op of zoek de juiste sleutels in de donkere ondergrondse gang (maar pak niet de verkeerde!!). Tijdens deze opdrachten kunt u sleutels verdienen die bij het grote eindspel van pas komen. Hoe meer sleutels uw team bezit, hoe groter de kans op de hoofdprijs tijdens de finale. Na deze eindronde komt u terug in de hoofdzaal van het fort waar het winnende team zal worden gehuldigd, en zij natuurlijk de hoofdprijs in ontvangst mogen nemen.

Tevens is het mogelijk om na afloop van dit fort boyard uitje nog even rond te kijken door het Fort, museum en groot zee-aquarium. Daarnaast is het arrangement verder uit te breiden met een heerlijk diner, buffet of uitgebreide barbecue! Ook is het mogelijk bij grotere groepen om een complete feestavond toe te voegen met DJ, hapjes en drankarrangement. Zeer geschikt als actief uitje met het bedrijf op een bijzondere locatie. Neem voor dit super spannende avonturenspel en alle overige informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

DIRECT RESERVEREN


Specificaties

Mogelijk vanaf
15 personen

Tijdsduur
3,00 uur

Prijs
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 43,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 41,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 40,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 39,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Inclusief
- Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
- Professionele begeleiding (Game-master)
- Spelmaterialen Sleutels van Fort Kijkduin
- IPad per team in bruikleen (uitgaande 8 pers. per team)
- Prijsje voor de winnaars!
- Entree Fort Kijkduin

Uitbreidings opties
Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.