0229-757080

SLEUTELS VAN FORT KIJKDUIN MET BARBECUE!

(0)

vanaf

72,50

p.p. excl. BTW

SLEUTELS VAN FORT KIJKDUIN MET BARBECUE!
 • Dagarrangementen Alkmaar

Omschrijving

Fort Uitje

Gebaseerd op het bekende Tv-spel uit de jaren 80 ‘Fort Boyard’, strijden u en uw team vandaag om de sleutels in Fort Kijkduin. Behendigheid, sportiviteit, teamspirit en uitmuntend denkwerk komen allen aanbod tijdens dit avonturenspel in de mooie zalen, maar ook in de donkere ondergrondse gangen van Fort Kijkduin. We sluiten dit echte fort uitje af met een heerlijke barbecue!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen door onze begeleider bij Fort Kijkduin. De speluitleg is gegeven, teams geformeerd dus tijd om het fort in te gaan opzoek naar uw eerste locatie en opdracht!

Sleutels van Fort Kijkduin – Spannend Fort Uitje!
Tijdens dit spannende spel voeren u en uw team de opdrachten uit door het Fort. Het is een race tegen de klok want iedere minuut telt! De opdrachten bevinden zich in de mooie zalen van het Fort, maar ook in de oude donkere kelders, bunkers en ondergrondse gangen. De opdrachten bestaan uit actieve spellen waarbij de nodige behendigheid, denkvermogen en teambuilding goed van pas komen. Verdien een sleutel bij de sleutelflat, het waterweegspel, los het raadsel van de geheimzinnige man in de toren op of zoek de juiste sleutels in de donkere ondergrondse gang (maar pak niet de verkeerde!!). Tijdens deze opdrachten kunt u sleutels verdienen die bij het grote eindspel van pas komen. Hoe meer sleutels uw team bezit, hoe groter de kans op de hoofdprijs tijdens de finale. Na deze eindronde komt u terug in de hoofdzaal van het fort waar het winnende team zal worden gehuldigd, en zij natuurlijk de hoofdprijs in ontvangst mogen nemen.

We sluiten de dag af met een heerlijk barbecue menu. Voor grote groepen zal dit plaats vinden in het Fort zelf. Voor groepen onder de 50 personen zal de barbecue plaatsvinden bij het naastgelegen Strandpaviljoen. Daarnaast is het arrangement verder uit te breiden met een lunch of start met koffie en gebak. Ook is het mogelijk bij grotere groepen om een complete feestavond toe te voegen met DJ, hapjes en drankarrangement. Zeer geschikt als actief uitje met het bedrijf op een bijzondere locatie. Neem voor dit super spannende fort uitje en alle overige informatie geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   5,00 uur

   Prijs
   € 77,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 76,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 74,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 73,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 72,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding (Game-master)
   - Spelmaterialen Sleutels van Fort Kijkduin
   - IPad per team in bruikleen (uitgaande 8 pers. per team)
   - Prijsje voor de winnaars!
   - Entree Fort Kijkduin
   - Driegangen Diner of Buffet

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.