0229-757080

RONDWANDELING MET WIJN & HAPJES PROEVERIJ!

(0)

vanaf

42,50

p.p. excl. BTW

RONDWANDELING MET WIJN & HAPJES PROEVERIJ!
 • Rondleidingen Alkmaar

Omschrijving

Wijn Tour Alkmaar

Een gezellige rondleiding door Alkmaar maar tevens genieten van een goed glas wijn en heerlijke hapjes? Dat kan tijdens deze rondwandeling en wijn tour Alkmaar! Samen met onze gids duikt u het prachtige centrum van Alkmaar in en komen we door de historische haven. We eindigen op een mooie locatie waar u gaat genieten van een gezellige wijnproeverij met bijpassende hapjes!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Alkmaar. Na de introductie neemt onze gids u mee voor een mooie rondleiding door Alkmaar.

Wijn & Hapjes Proeverij – Wijn Tour Alkmaar!
Welkom in de stad Alkmaar! Samen met onze gids maakt u een gezellige rondwandeling door het oude centrum. Onderweg komen we bijzondere bezienswaardigheden tegen. Alkmaar heeft namelijk een historisch centrum met 399 rijksmonumenten en 700 gemeentelijke monumenten. De stad staat bekend als “de kaasstad”. Van begin april tot begin september wordt nog steeds wekelijks een traditionele kaasmarkt gehouden. Een inwoner van Alkmaar heet een Alkmaarder, maar wordt in de volkstaal ook wel kaaskop genoemd. Een ruime historie is hier dus zeker te vinden! Ook komen we tijdens deze rondwandeling over de prachtige kaasmarkt, die Alkmaar zo bekend maakt.

Na een heerlijke rondleiding van ongeveer twee uur komen we aan bij een gezellig café. Hier gaat u genieten van speciaal geselecteerde wijnen en heerlijke hapjes & gerechtjes. Schuif aan tijdens deze High Wine waarbij u op en top in de watten wordt gelegd. Na ontvangst serveren we u maar liefst drie verschillende soorten wijn met bijpassende gerechten. Een ware smaaksensatie tijdens deze wijn tour Alkmaar voor zowel de man als vrouw!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   4,00 uur

   Prijs
   € 47,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   € 46,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 43,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 42,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele Gids
   - Rondleiding 2 uur door Hoorn
   - Uitleg door Wijnexpert
   - Proeverij van 4 proefwijnen
   - Karaffen water, zoutjes & Nootjes op tafel

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.