0229-757080

RONDVAARTBOOT ALKMAAR!

(0)

vanaf

15,50

p.p. excl. BTW

RONDVAARTBOOT ALKMAAR!
 • Vaaruitjes Alkmaar

Omschrijving

Rondvaart Alkmaar

Met uw eigen privéboot door de grachten van Alkmaar? Dat kan! Stap aan boord van deze prachtige schuit en zie de stad eens van de andere kant. Samen met uw gezelschap maakt u een prachtige rondvaart Alkmaar terwijl onze schipper u wegwijs maakt bij de vele bezienswaardigheden onderweg!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Alkmaar door onze schipper. Stap aan boord en maak u klaar voor een prachtige rondvaart door Kaasstad Alkmaar!

Rondvaartboot Alkmaar – Unieke Rondvaart Alkmaar!
De leukste manier om de stad te bezichtigen is vanaf het water! U en uw gezelschap stappen aan boord en onze schipper heet iedereen welkom. Trossen los en volle kracht vooruit! Bekende gebouwen, beeldwerken en andere unieke bezienswaardigheden van Alkmaar aan de gracht komen vanzelf voorbij. Het Huis met de Kogel, de Molen van Piet, de Accijnstoren en het Waagplein zijn enkele locaties met bijzondere verhalen. De schipper vertelt u op verzoek de nodige informatie zodat het historische oude centrum van Alkmaar tot leven komt!

Deze rondvaart Alkmaar is op ieder gewenst tijdstip te reserveren. Gezellig voor in de middag of genieten in de avondzon op het water. Uiteraard is de rondvaart verder uit te breiden met andere activiteiten, lunch, heerlijk driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue in het centrum van Alkmaar. Beleef een prachtige rondvaart Alkmaar op deze gezellige rondvaartboot waarbij u en uw gezelschap volop zullen genieten!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   1,00 uur

   Prijs
   € 19,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   € 18,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 17,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 16,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 15,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Rondvaart door Alkmaar van 1 uur
   - Professionele schipper
   - Rondvaartboot open (max 46 pers.) - Meerdere beschikbaar

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.