0229-757080

RONDLEIDING KAASMUSEUM ALKMAAR!

(0)

vanaf

24,50

p.p. excl. BTW

RONDLEIDING KAASMUSEUM ALKMAAR!
 • Rondleidingen Alkmaar

Omschrijving

Rondleiding Kaasmuseum Alkmaar

Het Hollands Kaasmuseum is gevestigd in het centrum van kaasstad Alkmaar in een prachtig monumentaal pand. Onder begeleiding van een ervaren gids geniet u van een mooie rondleiding kaasmuseum Alkmaar! Beleef hier de bereiding van deze zuivelproducten door de eeuwen heen!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij binnenkomst door onze gids. We nemen de trap naar boven voor het eerste gedeelte van deze kaastour!

Rondleiding Kaasmuseum Alkmaar
Tijdens deze rondleiding door het kaasmuseum van Alkmaar beleefd u kaas door de eeuwen heen. Een oer-Hollands product wat in het dagelijks leven bij velen nog steeds op het bekende ‘boterhammetje’ terecht komt. Onze gids neemt u mee naar het ontstaan van kaas, het productieproces door de eeuwen heen en de huidige manier van kaas maken. De collectie bestaat onder meer uit historische gebruiksvoorwerpen, filmmateriaal, beeldmateriaal en bijzondere schilderijen waarop kaas een duidelijke hoofdrol heeft. Naast de grote historie van kaas komen uiteraard ook de vele soorten, geuren en smaken aanbod die kaas kan hebben. Heeft u liever jonge kaas, een plak belegen kaas of gaat u liever voor oude kaas? En wilt u foto’s maken tijdens de rondleiding, dat kan; Say Cheese!

Deze mooie rondleiding Kaasmuseum Alkmaar is verder uit te breiden met een mooie rondleiding Alkmaar, een rondvaart of andere activiteit. Tevens is het mogelijk om na afloop te genieten van een heerlijke lunch, smaakvol driegangen diner of een buffet (bij grotere groepen) op een mooie locatie in het centrum. Voor meer informatie over een bezoek aan het kaasmuseum of uitbreidingsopties neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   1,00 uur

   Prijs
   € 24,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele Gids
   - Rondleiding Kaasmuseum van 1 uur (1 gids per max 15 deelnemers)
   - Entree Kaasmuseum

   Uitbreidings opties
   - Lunch
   - Driegangen Diner