0229-757080

RONDLEIDING KAASMUSEUM ALKMAAR!

(0)

vanaf

18,50

p.p. excl. BTW

RONDLEIDING KAASMUSEUM ALKMAAR!
 • Rondleidingen Alkmaar

Omschrijving

Rondleiding Kaasmuseum Alkmaar

Het Hollands Kaasmuseum is gevestigd in het centrum van kaasstad Alkmaar in een prachtig monumentaal pand. Onder begeleiding van een ervaren gids geniet u van een mooie rondleiding kaasmuseum Alkmaar! Beleef hier de bereiding van deze zuivelproducten door de eeuwen heen waarbij we eindigen met een korte presentatie en smaakvolle kaasproeverij!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij binnenkomst door onze gids. We nemen de trap naar boven voor het eerste gedeelte van deze kaastour!

Rondleiding Kaasmuseum Alkmaar
Tijdens deze rondleiding door het kaasmuseum van Alkmaar beleefd u kaas door de eeuwen heen. Een oer-Hollands product wat in het dagelijks leven bij velen nog steeds op het bekende ‘boterhammetje’ terecht komt. Onze gids neemt u mee naar het ontstaan van kaas, het productieproces door de eeuwen heen en de huidige manier van kaas maken. De collectie bestaat ondermeer uit historische gebruiksvoorwerpen, filmmateriaal, beeldmateriaal en bijzondere schilderijen waarop kaas een duidelijke hoofdrol heeft. Naast de grote historie van kaas komen uiteraard ook de vele soorten, geuren en smaken aanbod die kaas kan hebben. Heeft u liever jonge kaas, een plak belegen kaas of gaat u liever voor oude kaas? We eindigen deze rondleiding door het Kaasmuseum met een smaakvolle kaasproeverij van enkele Hollandse kaassoorten. Say Cheese!

Deze mooie rondleiding Kaasmuseum Alkmaar is verder uit te breiden met een mooie rondleiding Alkmaar, een rondvaart of andere activiteit. Tevens is het mogelijk om na afloop te genieten van een heerlijk driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue op een mooie locatie in het centrum. Voor meer informatie over een bezoek aan het kaasmuseum of uitbreidingsopties neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   1,00 uur

   Prijs
   € 24,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   € 23,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 21,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 20,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 18,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele Gids
   - Rondleiding Kaasmuseum (1 gids per max 20 deelnemers)
   - Entree Kaasmuseum
   - Kaasproeverij

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.