0229-757080

STADSWANDELING ALKMAAR MET GIDS!

(0)

vanaf

15,00

p.p. excl. BTW

STADSWANDELING ALKMAAR MET GIDS!
 • Rondleidingen Alkmaar

Omschrijving

Rondleiding Alkmaar

Samen met onze gids maakt u een mooie rondleiding Alkmaar door het historisch centrum. Een tour waarbij we langs vele bezienswaardigheden komen die de stad Alkmaar rijk is. Op iedere locatie vertelt onze gids u prachtige uiteenlopende verhalen en leuke anekdotes over de historie maar ook over het heden. Beleef een unieke rondleiding onder begeleiding van onze gids!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden op het Waagplein in het centrum ontvangen door onze gids. Na een korte intro start deze stadswandeling door Alkmaar!

Unieke Rondleiding Alkmaar!
Bent u bekend, of onbekend in Alkmaar? In beide gevallen valt er een hoop te ontdekken in deze stad vol met historie. We starten op het Waagplein waar in de zomer periode de traditionele kaasmarkt plaats vindt. Vervolgens nemen we u mee naar verschillende locaties door het centrum. De molen van Piet, het bekende standbeeld van Rudi Carrell, het huis met de kogel, de Accijnstoren en niet te vergeten het prachtige Hof van Sonoy! Maar wie denkt dat deze tour alleen maar geschiedenis met zich mee brengt heeft het mis. Alkmaar bruist en is tegenwoordig een moderne stad waarin historie en heden hand in hand met elkaar gaan. Onze professionele gids neemt u in anderhalf uur tijd mee langs vele locaties waar hij uitgebreid verteld over de bezienswaardigheid. Door de manier van vertellen brengt hij de stad bij u tot leven. Oja, en op verzoek lopen we ook nog even door de warmste straat van Alkmaar, waar zich net als in Amsterdam een kleine ‘roze buurt’ heeft gevestigd. Ook over deze straat weet onze gids u genoeg verhalen te vertellen…

Uiteraard is deze rondleiding Alkmaar verder uit te breiden met bijvoorbeeld de start met koffie/thee en gebak, tussen de rondleiding door een borreltje met bittergarnituur in een gezellig Alkmaars café of na afloop van de rondleiding een heerlijk driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   1,30 uur

   Prijs
   € 15,00 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele Gids (1 per 25 personen)
   - Rondleiding door de stad gedurende 1,5 uur

   Uitbreidingsopties
   - Borrel, lunch of diner bij horecalocatie