0229-757080

DE PUZZEL KROEGENTOCHT ALKMAAR!

(0)

vanaf

32,50

p.p. excl. BTW

DE PUZZEL KROEGENTOCHT ALKMAAR!
 • Spelprogramma's Alkmaar

Omschrijving

Puzzeltocht Alkmaar

Kent u de stad Alkmaar goed? Dat gaan we testen! Samen met uw team maakt u een mooie puzzeltocht Alkmaar langs vele historische bezienswaardigheden. Op iedere locatie beantwoorden u en uw team de vragen. Na drie locaties komt u in het volgend café terecht waar een borrel voor u klaar staat. Drankje op, dan gaan we al puzzelend door naar de volgende kroeg!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden bij het eerste café ontvangen met een borrel. Na een korte speluitleg door onze begeleider duikt u samen met uw team het centrum van Alkmaar in.

Puzzel Kroegentocht Alkmaar – Puzzeltocht Alkmaar!
Nadat uw eerste drankje op is en onze spelbegeleider u de benodigde informatie heeft gegeven gaan u en uw team op naar de eerste locaties. Gewapend met de plattegrond van Alkmaar waarop verschillende nummers staan die corresponderen met historische gebouwen, beelden of andere bezienswaardigheden, gaat u het centrum van Alkmaar in. Op iedere locatie ontvangt u informatie over de bezienswaardigheden en beantwoorden u en uw team de vragen. Zodra u drie locaties heeft bezocht komt u automatisch in het volgende café terecht. Hier staat onze begeleider klaar met een borrel en bittergarnituur. In de laatste kroeg wacht onze begeleider u op om de Puzzel Kroegentocht Alkmaar af te sluiten. De vragen worden gecontroleerd en het winnende team zal worden gehuldigd. Maar wie wint de hoofdprijs?! Beleef een gezellige kroegentocht Alkmaar waarbij u zowel het centrum als de cafés goed zult leren kennen!

Deze Puzzeltocht Alkmaar is verder uit te breiden met een mooie rondvaart door Alkmaar, driegangen diner, buffet, barbecue of complete feestavond op een gezellige locatie in Alkmaar. Voor meer informatie over deze Puzzel Kroegentocht Alkmaar en uitbreidingsmogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 36,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 33,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Puzzeltocht
   - Prijs voor de winnaars
   - Consumpties 3 p.p. (bier, wijn, fris)
   - Bittergarnituurtje tussendoor

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.