0229-757080

WORKSHOP POKEREN ALKMAAR!

(0)

vanaf

37,50

p.p. excl. BTW

WORKSHOP POKEREN ALKMAAR!
 • Workshops Alkmaar

Omschrijving

Pokerworkshop Alkmaar

Speel tijdens deze workshop om de prijzen! Samen met uw gezelschap volgt u deze pokerworkshop Alkmaar op een gezellige locatie in het centrum. Onder begeleiding van een professionele croupier leert u in twee uur tijd het kaartspel pokeren. Wanneer roept u ‘call’, wat is een ‘flush’ en wanneer heeft u ‘full house’? Kom erachter tijdens deze workshop pokeren Alkmaar!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op een locatie in Alkmaar. Neem plaats voor deze workshop pokeren Alkmaar!

Workshop Pokeren Alkmaar – Pokerworkshop Alkmaar!
Deze middag gaan we uw pokerface eens uitvoerig testen! Onder begeleiding van een professionele croupier speelt u diverse rondes pokeren, waarbij de verschillende facetten van het spel aan bod komen. Onze croupier geeft hierbij de info over verschillende termen binnen het pokeren, juiste stappen die verstandig zijn om te nemen en natuurlijk hoe je een zo goed mogelijke pokerface kunt creëren. Na diverse rondes waarin de techniek van het spel wordt doorgenomen, is het tijd om te laten zien wat u waard bent. We spelen een mini-toernooi waarbij u om beurten aan de pokertafel aanschuift. Weet u uw eigen collega’s, familie of vrienden te slim af te zijn of heeft u gewoon super kaarten? Zorg in ieder geval dat u uw pokerface paraat heeft tijdens deze pokerworkshop Alkmaar!

Deze pokerworkshop Alkmaar is een combinatie van actief spelen, gezelligheid en natuurlijk het nodige list & bedrog aan de pokertafel. Uiteraard is het mogelijk deze workshop verder uit te breiden met een andere activiteit of workshop, een heerlijke lunch, gezellige barbecue, diner of feestavond. Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 46,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 43,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 40,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Ontvangst met drankje
   - Professionele croupier
   - 1x Pokertafel met Professionele Croupier (bij 12 - 30 pers.)
   - 2x Pokertafel met Professionele Croupier (bij 31 - 60 pers.)
   - Pokerworkshop 2 uur
   - Prijsje voor de winnaar
   - Locatiehuur

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.