0229-757080

ONTDEK DE MOL DINERSPEL ALKMAAR!

(0)

vanaf

59,50

p.p. excl. BTW

ONTDEK DE MOL DINERSPEL ALKMAAR!
 • Avondarrangementen Alkmaar

Omschrijving

Mollen Dinerspel Alkmaar

Wie is er binnen uw gezelschap te vertrouwen? De meeste personen zijn stuk voor stuk verdacht. Het is niet te voorspellen, of kunt u dat toch wel? Wie durft u binnen uw team vragen te laten beantwoorden? En wie vertrouwd u binnen het team opdrachten te laten spelen? U bent vanavond tijdens dit mollen dinerspel Alkmaar alleen zeker van uw eigen rol… Bent u de Mol?

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op een mooie locatie in het centrum van Alkmaar. Neem samen plaats aan de dinertafel en kijk goed om u heen. Wie is hier vanavond wel en wie is hier vooral niet te vertrouwen..

Ontdek de Mol Diner – Mollen dinerspel Alkmaar
Tijdens dit Ontdek de mol dinerspel Alkmaar speelt u in verschillende teams tegen elkaar. Maar niet alleen de teams zijn uw vijand. Ook is er in ieder team een mol aanwezig die vragen en opdrachten van uw team probeert te laten falen. Bij dit spannende interactieve dinerspel Alkmaar proberen de teams aan tafel elkaar voortdurend af te troeven door middel van list en bedrog. Hoogmoed, afgunst, dubbelspel en wantrouwen wisselen elkaar in rap tempo af. De mol binnen uw team loert iedere minuut op zijn kans en u zult heel alert moeten zijn om in de gaten te krijgen wie bij u de mol is. U probeert daarom zoveel mogelijk verdachte acties te ontlokken bij uw overige teamleden om zodoende de mol te kunnen achterhalen. Maar hoe komt u erachter wie de Mol is binnen uw team en belangrijker nog; hoe zet u hem buiten spel?

Tijdens dit mollen dinerspel Alkmaar zijn de teams vooraf bij ons bekend en de mollen zijn van te voren ingelicht over het verloop van de avond. Onze acteur kent alle details en natuurlijk wie de mollen zijn. Een spel dat bol staat van wantrouwen en mollenstreken. Het enige waar u vanavond wel op kunt vertrouwen is de locatie die een heerlijk driegangen diner tussen de rondes door serveert! Elimineert u de mol in uw team? U beleefd in ieder geval een spannend dinerspel in Alkmaar met een onthutsend einde!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   4,00 uur

   € 64,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 63,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 61,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 60,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding (Quizmaster)
   - Spelmaterialen Ontdek de Mol Dinerspel
   - Quiz geprojecteerd op groot scherm met stemkastjes
   - Prijs voor de winnaars!
   - Driegangen Diner

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden