0229-757080

ONTDEK DE MOL STADSSPEL ALKMAAR!

(0)

vanaf

27,50

p.p. excl. BTW

ONTDEK DE MOL STADSSPEL ALKMAAR!
 • Spelprogramma's Alkmaar

Omschrijving

Bedrijfsfeest Alkmaar

Dit familie-, vrienden- of bedrijfsfeest Alkmaar start in het oude stadscentrum op een geheime locatie. Hier krijgt u de opdracht van uw missie. Met een team van collega’s gaat u Alkmaar in om opdrachten te onderzoeken en uit te voeren. Maar, is iedereen binnen uw eigen team wel te vertrouwen?!

Ontvangst
Op een geheime locatie in het centrum van Alkmaar worden u en uw gezelschap ontvangen. Dan verschijnt onze begeleider met de speluitleg en ontvangen u en uw team een koffer. Tijd om op pad te gaan door Alkmaar!

Ontdek de mol Alkmaar – Uitje of Bedrijfsfeest Alkmaar!
Ontdek de mol Alkmaar is een spannend spel waarbij u lid bent van een geheime ondergrondse beweging ‘Ons Alkmaar’ die één doel heeft; bescherm de stad Alkmaar! Deze dient namelijk beschermt te worden tegen een groep projectontwikkelaars die gezamenlijk Alkmaar willen opkopen om er vervolgens één grote casino-stad van te maken, dat kan concurreren met steden als Las Vegas, Dubai en Monaco. Het historisch centrum, sierlijke gebouwen als de Waag en de bekende Kaasmarkt van Alkmaar zullen allen moeten wijken. Natuurlijk bent u hier zwaar op tegen en daarom neemt u plaats in deze verzetsbeweging ‘Ons Alkmaar!’

U en uw team voeren tijdens dit uitje of bedrijfsfeest Alkmaar opdrachten uit waarbij geld te verdienen is. Dit geld is nodig om meer te kunnen bieden voor de stad Alkmaar dan dat de projectontwikkelaars kunnen bieden. Jammer genoeg zijn deze projectontwikkelaars ook niet van gisteren, en hebben zij in ieder team een spion (DE MOL) geplaatst om opdrachten te laten falen! Aan u en uw team de taak om deze mol (uw eigen collega) buitenspel te zetten, en voldoende geld te verzamelen om Alkmaar van deze tragische ondergang te redden! Na een middag vol gebeurtenissen is het tijd om het winnende team, maar ook de beste molletjes te onthullen. Wat hebben zij gedaan om hun team te dwarsbomen? Een spectaculaire ontknoping volgt waarbij het onverwachte naar voren komt en de mollen met liefde zullen vertellen hoe zij iedereen om de tuin hebben weten te leiden! Uiteraard is dit uitje of bedrijfsfeest Alkmaar verder uit te breiden met een driegangen diner, buffet of barbecue. Voor meer informatie over Ontdek de mol Alkmaar neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Ontdek de Mol
   - Versnapering tijdens het spel
   - Prijsje voor de winnaars

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.