0229-757080

HUUR MOTERBOOT ALKMAAR!

(0)

vanaf

14,50

p.p. excl. BTW

HUUR MOTERBOOT ALKMAAR!
 • Vaaruitjes Alkmaar

Omschrijving

Motorboot huren Alkmaar

De grachten van Alkmaar verkennen? Dan kunt u het beste een motorboot huren in Alkmaar! Maak zelfstandig een prachtige rondvaart door de brede en smalle grachten. Ontdek het centrum van Alkmaar op unieke wijze vanaf het water!

Ontvangst
We ontvangen uw gezelschap in het centrum van Alkmaar. Hier stapt u aan boord van de motorboot en gaat de vaartocht Alkmaar van start!

Rondvaart Alkmaar – Motorboot huren Alkmaar!
De leukste manier om de stad te bezichtigen is vanaf het water! U en uw gezelschap stappen aan boord. Motor aan en met volle kracht vooruit! Gedurende de vaarttocht komt u langs de bekende en minder bekende gebouwen, beeldwerken en andere unieke locaties vanuit de gracht bekeken. Het Huis met de Kogel, de Molen van Piet en het Waagplein zijn enkele locaties met bijzondere verhalen.

Een gezellige en ontspannen activiteit voor u en uw gezelschap. Deze vaartocht is uiteraard verder uit te breiden met andere activiteiten, lunch of driegangen diner in het centrum van Alkmaar. Ook een motorboot huren in Alkmaar? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   8 personen

   Tijdsduur
   1,00 uur

   Prijs
   € 14,50 p.p. excl BTW (bij 8 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Gebruik boot (Max. 8 personen) gedurende 1 uur
   - Benzine, gratis routes en zitkussens aan boord

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.