0229-757080

MAGISCHE DINNERSHOW ALKMAAR!

(0)

vanaf

69,50

p.p. excl. BTW

MAGISCHE DINNERSHOW ALKMAAR!
 • Avondarrangementen Alkmaar

Omschrijving

Dinnershow Alkmaar

Dit Magisch diner is een compleet avondvullend programma waarin magie en lekker eten samen komen. Tussen de gangen van het driegangen diner door presenteren we u een show vol trucs aan tafel en op het podium. Laat u betoveren tijdens een avond vol magie en diner. Dat is deze Magische Dinnershow Alkmaar!

Ontvangst
U en uw gasten worden op een mooie locatie in het centrum van Alkmaar ontvangen. Neem plaats waarna we u een heerlijk voorgerecht serveren. Zit u goed? Dan starten we met het eerste deel van een avond vol magie!

Magische Dinnershow Alkmaar
Geniet van deze magische dinnershow Alkmaar waarin de kunst der magie en een heerlijk driegangen diner samen komen. Laat u betoveren door de trucs van Magic Steve aan uw tafel of op een podium. Verbaasde kreten klinken tijdens de avond waarbij onze goochelaar u blijft verbazen! Tussen de gangen door zal hij u voorzien van vingervlugge goocheltrucs op het podium maar ook aan de dinertafel. Jarenlange ervaring brengt hij bij u deze avond waarbij de trucs onder uw eigen neus gebeuren. Kijk goed want u gelooft uw ogen niet! Gedurende deze dinershow serveren we u in drie gangen een heerlijk diner bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. U beleefd een fascinerende avond in de vorm van een compleet programma vol entertainment en smaakvolle culinaire hoogstandjes.

Uiteraard is deze magisch dinnershow Alkmaar verder uit te breiden met een vierde- of vijfde gang, aan te passen in een buffet of extra entertainment. Geniet van een magische avond in het centrum van Alkmaar, waarbij u uw ogen uit kijkt! Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   30 personen

   Tijdsduur
   4,00 uur

   Prijs
   € 74,50 p.p. excl BTW (Bij 30 tot 40 personen)
   € 72,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 69,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele Goochelaar
   - Magische show deel 1 á 30 minuten
   - Magische show deel 2 á 30 minuten
   - Magische show deel 3 á 30 minuten
   - Driegangen Diner

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.