0229-757080

MAAK JE EIGEN VIDEOCLIP ALKMAAR!

(0)

vanaf

42,50

p.p. excl. BTW

MAAK JE EIGEN VIDEOCLIP ALKMAAR!
 • Vrijgezellenuitjes Alkmaar

Omschrijving

Vrijgezellenuitje Alkmaar

Bent u de nieuw Rihanna, Michael Jackson of Justin Bieber? Dat mag u vandaag laten zien tijdens het opnemen van uw eigen videoclip! Vooraf kiest u samen een muzieknummer uit voor deze videoclip. Na het schrijven van het complete script, verzamelen van mooie outfits en kiezen van de juiste locaties gaat u samen met onze cameraman op pad om uw eigen videoclip te schieten tijdens dit vrijgezellenuitje Alkmaar!

Ontvangst
Op een gezellige locatie in het centrum van Alkmaar ontvangen we u met een drankje. Na een korte intro starten we met het schrijven van het script.

Maak je eigen Videoclip – Vrijgezellenuitje Alkmaar!
Onder deskundige leiding van een professionele regisseur gaat u samen met uw vrienden of vriendinnen een script schrijven. Welke locaties gaan we bezoeken, wat voor materialen zijn er nodig en wie spelen de rollen bij iedere scene? Hierna gaan we naar de gekozen locaties waar we de ‘shoot’ gaan houden. Vol overgave acteert, improviseert en zingt u op overtuigende wijze recht in de camera. Voor heel even waant u zich een bekende MTV ster en deelt u handtekeningen uit aan nieuwsgierige omstanders (jullie eigen fans of groupies)!

Gedurende dit vrijgezellenuitje Alkmaar is er een tweede camera beschikbaar die u zelf bediend. Hiermee maken we de ‘Making of’ van uw videoclip. Na een paar dagen ontvangt u digitaal de compleet gemonteerde videoclip, de ‘making of’ en eventueel een mooie slideshow van alle gemaakte foto’s die op de dag zelf gemaakt zijn. Op deze unieke wijze beleefd u een prachtige dag maar heeft u tevens een originele en blijvende herinnering aan dit vrijgezellenuitje Alkmaar vol muziek- en filmplezier! Tevens kan de videoclip bij een trouwerij als het welbekende ‘stukje’ dienen. Indien gewenst kan de clip zelfs op Youtube gezet worden, zodat u altijd en overal de clip aan anderen kunt laten zien.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 47,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   € 45,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 40 personen)
   € 42,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding (regisseur)
   - Benodigde materialen waaronder filmcamera's (in bruikleen)
   - Gemonteerde clip digitaal aangeleverd

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.