0229-757080

LIMO DROPPING ALKMAAR MET GPS-TOCHT!

(0)

vanaf

64,50

p.p. excl. BTW

LIMO DROPPING ALKMAAR MET GPS-TOCHT!
 • Teambuilding Alkmaar

Omschrijving

Teamuitje Alkmaar

U en uw gasten worden opgehaald met een echte limousine. Niets vermoedend geniet u van alle rijkdom en luxe tijdens een rondrit door het centrum van Alkmaar. Dan stopt uw limousine opeens op een onbekende locatie aan de rand van Alkmaar en neemt dit teamuitje Alkmaar al snel een hele ander wending! 

Ontvangst
Op een gezellige locatie in het centrum van Alkmaar worden u en uw gezelschap ontvangen met een drankje. Dan klinkt er een toeter en kijkt u naar buiten. U ziet de aankomst van een limousine. Is die voor u…??

Limo Dropping Alkmaar – Uniek teamuitje Alkmaar
U en uw team stappen aan boord van deze luxe voertuigen. Genietend van alle luxe en een glaasje bubbels maakt u een korte rondrit door het centrum van Alkmaar. Dan stopt de Limousine opeens aan de rand van de stad en beveelt luitenant Gerrits u uit te stappen. Het blijkt dat u op trainingsmissie bent waarbij u en uw team worden gedropt aan de rand van de stad! GPS-apparatuur en spelboek is het enige materiaal wat u mee krijgt. Vinden u en uw team door middel van de gegeven coördinaten per GPS de juiste locaties? Door vragen te beantwoorden komt u telkens een stapje verder bij het vinden van de onbekende eindlocatie. Welk team weet als eerste het eindpunt te bereiken en heeft de meeste opdrachten goed weten uit te voeren?

Dit teamuitje Alkmaar leert u op een leuke manier samenwerken, coördineren en leiding nemen. Nadat iedereen weer veilig is teruggekeerd van de missie worden de winnaars gehuldigd en ontvangen zij de mooie hoofdprijs! Uiteraard is dit arrangement verder uit te breiden met ontvangst koffie/thee en gebak of na afloop een borreluurtje, driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue. Ook een complete feestavond met DJ Drive in show of themafeest is mogelijk. Voor de mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   3,30 uur

   Prijs
   € 69,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 68,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 66,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 65,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 64,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen inclusief GPS apparatuur
   - Limousine huur inclusief 1 glaasje bubbels!
   - Prijs voor de winnaars!
   - Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.