0229-757080

LEVEND MONOPOLY ALKMAAR!

(0)

vanaf

27,50

p.p. excl. BTW

LEVEND MONOPOLY ALKMAAR!
 • Spelprogramma's Alkmaar

Omschrijving

Afdelingsuitje Alkmaar

Een real life spel om straten, gebouwen, pleinen en geld! U en uw team spelen Levend Monopoly Alkmaar in het echt! Welke straten weet u tijdens dit uitje of afdelingsuitje Alkmaar te veroveren? Gaat u voor een kanskaart? Of wordt het een nachtje brommen in de gevangenis nadat u onze politieagent bent tegengekomen?!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op het gezellige locatie in het centrum van Alkmaar. Hier staat een drankje voor u klaar en start Mister Money met de speluitleg en teamindeling waarna u straten gaat veroveren!

Levend Monopoly Alkmaar! – Team of Afdelingsuitje Alkmaar!
Vandaag beleeft u uw eigen real life versie van Monopoly streets in Alkmaar! Samen met uw team ontvangt u een afbeelding van het speelbord met daarop straten afgebeeld in het centrum. We starten met het rollen van de grote dobbelsteen om uw beginpositie te bepalen, waarna u en uw team te voet naar deze locatie gaan. Speel de straten en dobbel (op speciale wijze) door om zo uw volgende plaats op het bord te bepalen. Maar ook (net zoals bij het echte spel) bij deze levende versie kunnen u en uw team op de welbekende Monopoly KANS- en Algemeen Fonds kaarten terecht komen. Maar welke kaart kiest uw team? Vervalt uw Bouwverzekering? Is er misschien een vergissing van de bank in uw voordeel? Of stond u weer is fout geparkeerd op het Waagplein?!

Onderweg komt u uiteraard ook de bekend water-, energie-, en luxe goederen belasting tegen, en gaat u op bezoek in de gevangenis, bij de andere teams natuurlijk! Maar pas op, want gedurende het spel loopt er door het centrum van Alkmaar een politieagent (acteur) rond die u in de boeien zal slaan als hij u ontdekt. Dus let op want voor je het weet belandt uw team in de gevangenis en kost het u vele knaken! Tijdens dit team- of afdelingsuitje Alkmaar met collega’s, familie of vrienden zijn vandaag keiharde euro’s te verdienen, maar het kan u net zo makkelijk ook de kop kosten! Slaapt u onder een brug of bemachtigd u de mooie Kaasmarkt? Het doel van vandaag; de meeste straten van Alkmaar en het daarbij behorende geld te verdienen. Maar voordat de champagnekurken de lucht in knallen, zijn er nog vele straten en panden te veroveren! Uiteraard is dit team- of afdelingsuitje Alkmaar verder uit te breiden met een diner, buffet of barbecue. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Levend Monopoly
   - Versnapering tijdens het spel
   - Prijsje voor de winnaars

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.