0229-757080

KOOKWORKSHOP ALKMAAR!

(0)

vanaf

72,50

p.p. excl. BTW

KOOKWORKSHOP ALKMAAR!
 • Workshops Alkmaar

Omschrijving

Kookworkshop Alkmaar

Bent u de sterrenkok van Alkmaar? Of nog nooit een eitje gebakken! In beide gevallen laat u vandaag onder begeleiding van een echte chef-kok uw kookkunsten zien. Samen kookt u in een prachtige kookstudio Alkmaar waarbij u samen fantastische gerechten maakt. Gezelligheid, lekker eten en teambuilding staan centraal tijdens deze unieke kookworkshop Alkmaar!  

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen door onze chef-kok. Nadat iedereen een drankje heeft ontvangen start de chef met een woord van welkom en de centrale introductie.

Kookworkshop Alkmaar!
In dit kooktheater Alkmaar kunt u op een gezellige en informele manier kennis maken met de mogelijkheden in de keuken. Na de ontvangst neemt onze chef-kok het woord. Samen nemen we het menu door en ontvangt u uitleg over de diverse gerechten die u zelf gaat bereiden. In teams gaat u aan de slag in de keuken waarbij ieder team verantwoordelijk is voor een gang van het menu. Alle gangen bij elkaar zorgen voor het complete menu. Uiteraard zorgt onze chef-kok ervoor dat u de gerechten tot in details verfijnt en we samen een heerlijk compleet 4-gangen diner bereiden! Na het uitgebreid kokkerellen dekken we gezamenlijk de tafel en is het tijd om te genieten van al het lekkers. In viergangen serveren uw eigen collega’s, familie of vrienden de verschillende gerechten op. Bon appetit!

Gedurende de avond geniet u doorlopend onbeperkt dranken (bier, wijn, fris). Uiteraard is deze kookworkshop Alkmaar verder uit te breiden met een vijfde-, zesde of zevende gang. Bij groepen vanaf 30 personen zijn er standaard meer gangen en wordt het een combinatie van gezellig borrelen en koken. Ieder team gaat namelijk om beurten de keuken in om zijn gang te creëren. Standaard betreft de kookworkshop het Italiaanse thema maar op verzoek is het ook mogelijk het menu aan te passen naar een workshop Thais, Frans, Hollands of een workshop Tapas. Beleef samen met uw gezelschap een culinair programma waarin alle facetten van het koken aan bod komen. Het enige wat er deze avond niet gedaan hoeft te worden is de afwas!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   4,00 uur

   Prijs
   € 72,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Chef-kok (en begeleiding afhankelijk van groepsgrootte)
   - Workshop koken met demonstratie kooktechnieken
   - Viergangen Italiaans diner
   - Drankarrangement (bier, wijn, fris) 4 uur
   - Locatiehuur kookstudio

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.