0229-757080

WAAG EENS TE KLOTEN ALKMAAR!

(0)

vanaf

27,50

p.p. excl. BTW

WAAG EENS TE KLOTEN ALKMAAR!
 • Spelprogramma's Alkmaar

Omschrijving

Klootschieten Alkmaar

Dit humoristische programma speelt u door het centrum van Alkmaar. Probeer in zo min mogelijk worpen samen met uw team de kloot te verplaatsen. Een dag vol gezelligheid tijdens klootschieten Alkmaar!

Ontvangst
We ontvangen uw gezelschap op het Waagplein in Alkmaar. Hier starten we met een drankje en delen we de teams in. De ‘kloten-teams’ zijn er klaar voor? Dan start nu het kloten door Alkmaar!

Waag eens te kloten! – Klootschieten Alkmaar!
Welkom bij één van de meest simpele maar zeer humoristische spellen mogelijk in Alkmaar. Kunt u een bal gooien? Ja! Dan kunt u zeker klootschieten! In zogenoemde ‘Kloten-teams’ volgt u een parcour door het centrum van Alkmaar waarbij u strijd tegen de andere teams. Ieder teamlid gooit om beurten de kloot zover mogelijk over het juiste parcour waarbij deze natuurlijk niet altijd doet wat u wilt. Zo belandt de kloot bijvoorbeeld weleens in de dakgoot, op een toevallig voorbij lopende passant of in de gracht en is het aan u de taak om deze kloot eruit te vissen! Om de drie worpen beantwoorden u en uw ‘Kloten-team’ daarnaast vragen over Alkmaar. Het komt aan op concentratie, mentale spierkracht, intellect en de nodige teambuilding. Aan het einde van het parcours noteren we het aantal worpen en tellen we hier het aantal fout beantwoorde vragen bij op. Dit is uw resultaat en het team met de minst aantal punten is de winnaar van de dag. Zij ontvangen de felbegeerd Gouden Kloten trofee!

Na deze gezellige middag door het centrum van Alkmaar worden de winnaars gehuldigd. Uiteraard is het klootschieten Alkmaar verder uit te breiden met een lunch, diner, rondvaart of andere activiteit in het centrum van Alkmaar! Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Waag eens te kloten
   - Versnapering tijdens het spel
   - Prijsje voor de winnaars

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.