0229-757080

HOLLANDSE BORRELBOOT ALKMAAR!

(0)

vanaf

27,50

p.p. excl. BTW

HOLLANDSE BORRELBOOT ALKMAAR!
 • Vaaruitjes Alkmaar

Omschrijving

Borrelboot Alkmaar

Genieten van het water, drankjes en hapjes? Stap dan op deze Hollandse Borrelboot Alkmaar en maak een prachtige rondvaart door het centrum. Met onze schipper aan het roer ziet u Alkmaar eens vanaf de andere kant. Dat is puur genieten op het water!

Ontvangst
Stap in het centrum van Alkmaar samen met uw gezelschap aan boord van de rondvaartboot. Neem plaats op de banken en geniet van uw eerste borrel!

Hollandse Borrelboot Alkmaar!
De leukste manier om de stad te bezichtigen is vanaf het water! U en uw gezelschap stappen aan boord van deze borrelboot en onze schipper heet u van harte welkom. Neem lekker plaats op de banken waarna deze borrel rondvaart begint. We maken een mooie rondvaart vanuit het centrum langs vele bekende plekjes die de stad Alkmaar rijk is. Het Waagplein (met haar bekende kaasmarkt), het Huis met de kogel, de Accijnstoren en vele andere bekende locaties aan de gracht. Op verzoek vertelt onze schipper u over hetgeen onderweg te zien is. Op deze wijze komen alle hotspots van Alkmaar één voor één voorbij en geniet u ondertussen van een drankje en hapje!

Tijdens de rondvaart geniet u van twee drankjes per persoon en gaan de plateaus Hollandse kaas en worst rond. Deze vaartocht is uiteraard verder uit te breiden met andere activiteiten, lunch, diner, buffet of uitgebreide barbecue in het centrum van Alkmaar. Beleef samen met uw gezelschap een prachtige rondvaart op de Hollandse Borrelboot Alkmaar!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   1,00 uur

   Prijs
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 32 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Rondvaart door Alkmaar van 1 uur
   - Professionele schipper
   - Rondvaartboot (open - max 32 pers.)
   - Consumpties 2 p.p. (bier, wijn, fris)
   - Kaas/worst plateaus

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.