0229-757080

HOU VAN HOLLAND STADSSPEL MET LUNCH!

(0)

vanaf

36,00

p.p. excl. BTW

HOU VAN HOLLAND STADSSPEL MET LUNCH!
 • Dagarrangementen Alkmaar

Omschrijving

Bedrijfsuitjes Alkmaar

Wat weet u over ons koude kikkerlandje? En over de stad Alkmaar? Vandaag gaan u en uw teamleden op pad door het centrum om uw eigen Hollandse kennis te testen. Een ware inburgeringstest waarbij menig autochtoon toch de nodige moeite zal hebben. Zodra de Hollandse guldens binnen zijn sluiten we af met een heerlijke lunch!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden in het centrum van Alkmaar ontvangen door onze begeleider. Na de speluitleg duiken u en uw teamleden samen de stad in voor Hou van Holland Alkmaar!

Hou van Holland Stadsspel – Bedrijfsuitjes Alkmaar!
Weet u voldoende van Nederland en van de stad Alkmaar? Hier komt het op aan bij het spelen van het Hou van Holland stadsspel door Alkmaar. Een test waarbij uw kennis over de Hollandse film, muziek, en sport zwaar op de proef zal worden gesteld. In teams duikt u het centrum van Alkmaar in om de verschillende vragen en opdrachten uit te voeren. Op iedere locatie zijn Hollandse guldens (de ouderwetse rijksdaalders, tientjes en geeltjes) te verdienen. Aan uw team de taak om zoveel mogelijk Hollandse florijnen bij elkaar te verdienen om de hoofdprijs in de wacht te slepen. Het Hou van Holland stadsspel Alkmaar is een gezellig spel waarbij het aan komt op kennis, creativiteit, teamspirit en de nodige humor. We eindigen op een gezellige locatie in het centrum met een drankje en hapje waarna het winnende team de hoofdprijs in ontvangst neemt. Hierna neemt u plaats aan de tafel en geniet u van een heerlijke lunch op locatie!

Beleef met uw gezelschap één van de leukste bedrijfsuitjes Alkmaar waarbij we uw kennis over ons mooie Holland uitvoerig zullen testen. Uiteraard is dit arrangement verder uit te breiden met bijvoorbeeld vooraf koffie met gebak, een gezellige rondvaart of een borreluurtje. Voor meer informatie over dit arrangement of eventuele uitbreidingsopties neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 41,00 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 38,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 37,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 36,00 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen Hou van Holland Stadsspel
   - Versnapering tijdens het spel
   - Prijs voor de winnaars!
   - Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)
   - Portie bittergarnituur
   - Lunch

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.