0229-757080

HIGH BEER ALKMAAR!

(0)

vanaf

32,50

p.p. excl. BTW

HIGH BEER ALKMAAR!
 • Workshops Alkmaar

Omschrijving

High Beer Alkmaar

Voor vrouwen is er al lange tijd de High Wine. Maar wat is er dan voor mannen? Juist, de High Beer Alkmaar! Geniet in een prachtige sfeervolle locatie in Alkmaar centrum van verschillende soorten speciaal bier. Bij iedere ronde ontvangt u een bijpassende amuse geheel in stijl. Een smaakvolle belevenis!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen op een locatie in het centrum van Alkmaar! Neem plaats in de sfeervolle ruimte waar u uw eerste biertje klaar staat.

Gezellige High Beer Alkmaar!
Geen kleine glaasjes maar een groot stevig glas bier krijgt u deze middag voorgeschoteld. Wij presenteren u een assortiment van drie verschillende speciaal bieren. Deze bieren zijn speciaal geselecteerd en afhankelijk van de periode in het jaar. Genieten van een bok-biertje, smaakvol trappistenbier of een stevig Duits glas bier zijn enkele mogelijkheden die wellicht voorbij komen. Gedurende anderhalf uur geniet u van drie speciaal bieren die om de 20 á 30 minuten worden geserveerd.

Maar deze High Beer Alkmaar is niets zonder bijpassende gerechten. Heerlijke kleine gerechtjes die zorgvuldig gekozen worden bij het type bier dat wordt gedronken. Gerechtjes die bekend staan als ‘stevig’ en de nodige alcohol in het bier zullen temperen en neutraliseren. Uiteraard is het mogelijk om deze High Beer Alkmaar verder uit te breiden met meer soorten bier, gerechtjes of zelfs een diner na afloop. Geniet van een unieke bier beleving in Alkmaar centrum!

Deze High Beer Alkmaar is overigens ook tegelijkertijd te combineren met voor de mannen de High Beer en voor de vrouwen een High Wine. Tevens is dit arrangement verder uit te breiden met een workshop, rondleiding, rondvaart, driegangen diner, buffet of een heerlijke barbecue. Leuk als voetbaluitje met het team, gezellig met collega’s of als vrijgezellendag Alkmaar met mannen of vrouwen!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   1,30 uur

   Prijs
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - 3 geselecteerde speciaal bieren
   - 3 bijpassende hapjes
   - Tafel(s)/ruimte met eigen gezelschap

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.