0229-757080

GPS-TOCHT ALKMAAR!

(0)

vanaf

27,50

p.p. excl. BTW

GPS-TOCHT ALKMAAR!
 • Sportieve activiteiten Alkmaar

Omschrijving

GPS Tocht Alkmaar

Sportiviteit, creativiteit en moderne navigatie gaan vandaag hand in hand samen tijdens deze GPS Tocht Alkmaar. U ontdekt de stad te voet samen met uw team en natuurlijk het GPS-apparaat. In verschillende teams gaat u gezamenlijk de strijd tegen elkaar aan. Er is één centrale opdracht; Zoek de onbekende eindlocatie!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen in het centrum van Alkmaar met een drankje. Hier geeft onze begeleider u de speluitleg en uitleg over de werking van het GPS-apparaat. Volg het GPS signaal en vind de route naar de juiste locaties!

GPS Tocht Alkmaar!
Hoe goed is uw coördinatie? Niet goed? Geen probleem, hier hebben wij een mooi stukje techniek voor! U en uw team ontvangen een GPS-apparaat. Dit unieke stukje techniek laat u door de pijl te volgen op de juiste coördinaten terecht komen in de stad Alkmaar. Op ieder locatie staan vragen en opdrachten voor u klaar die gespeeld dienen te worden. Op deze wijze maakt u een mooie tour door het centrum van Alkmaar en komt u met de GPS telkens een stukje dichter bij de onbekende eindlocatie. Maar welk team weet deze eindlocatie als eerste te bereiken? We eindigen op een gezellig locatie waar de winnaars worden gehuldigd en zij de mooie hoofdprijs in ontvangst mogen nemen.

Sportiviteit gecombineerd met historische en actuele vragen en opdrachten over de stad Alkmaar maakt deze GPS-Tocht Alkmaar tot een leuke sportieve activiteit voor iedereen. Deze GPS-Tocht is verder uit te breiden met een heerlijk diner, buffet of een uitgebreide barbecue op een mooie locatie. Daarnaast is deze GPS Tocht Alkmaar verder aan te vullen tot bijvoorbeeld een limo dropping of compleet dagarrangement in Alkmaar, Egmond of Bergen. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   12 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
   € 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   - Professionele begeleiding
   - Spelmaterialen GPS Tocht
   - Versnapering tijdens het spel
   - Prijsje voor de winnaars

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.