0229-757080

FIETS PUZZELTOCHT ALKMAAR!

(0)

vanaf

32,50

p.p. excl. BTW

FIETS PUZZELTOCHT ALKMAAR!
 • Sportieve activiteiten Alkmaar

Omschrijving

Fietstour Alkmaar

Een unieke manier om op sportieve wijze de stad Alkmaar te zien en te beleven. Stap op een fiets en maak een tour samen met uw team door het centrum. Op verschillende locaties beantwoorden u en uw team de vragen en komt u al puzzelend steeds een stukje verder. Halverwege deze fietstour Alkmaar staat er een drankje en hapje klaar bij een gezellig café!

Ontvangst
U en uw gasten worden ontvangen in het centrum van Alkmaar. Na de uitleg door onze begeleider ontvangt u een fiets en het spelmateriaal waarna deze fietstour Alkmaar van start gaat!

Fiets Puzzeltocht Alkmaar! – Unieke Fietstour Alkmaar!
U ontvangt een plattegrond met diverse locaties in het centrum van Alkmaar. Samen met uw team gaat u op zoek naar deze locaties. Beantwoord de vragen en speel de opdrachten waardoor u steeds een stapje verder komt tijdens deze puzzel fietstour Alkmaar. Halverwege het spel houden we een gezamenlijke pauze en komt u allen samen in een gezellig café in het centrum. Hier staat een hapje en drankje voor u klaar! Na een korte pauze gaan u en uw team door op zoek naar de laatste locaties. Lukt het u de puzzel compleet te maken of vallen de puzzelstukjes maar niet in elkaar? We eindigen bij een gezellig café waar we de steps afgeven en de begeleider binnen het winnende team naar voren zal halen voor de welverdiende hoofdprijs!

Uiteraard is deze fietstour Alkmaar ook aan te passen als fietstocht met gids, hapjes fietstour of fietstour met gids en diner. Ook is het mogelijk om de fietsen aan te passen in steps. Beleef een leuke en gezellige middag tijdens deze fietstour door het centrum van Alkmaar! Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   3,00 uur

   Prijs
   € 40,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   € 38,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
   € 36,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
   € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Professionele begeleiding
   - Huur van fiets 1 p.p.
   - Spelmaterialen Puzzeltour
   - Consumpties 2 p.p.
   - Hapje tijdens pauze 2 p.p.
   - Prijs voor de winnaars

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.