0229-757080

CURLING CLINIC ALKMAAR!

(0)

vanaf

44,50

p.p. excl. BTW

CURLING CLINIC ALKMAAR!
 • Kerst- & Winteruitjes

Omschrijving

Glijden over het ijs tijdens deze Curling Clinic Alkmaar! Samen met uw team probeert u de zware stenen zo dicht mogelijk bij de rode stip te krijgen. Techniek en een vaste hand zorgen ervoor dat de steen over het ijs schuift. En nu bezemen maar op weg naar goud waarna we afsluiten met Hollandse snert met roggebrood!

Ontvangst
We starten deze clinic met een kop warme chocolademelk met slagroom en een plak krentenbrood met spijs. Hierna neemt onze instructeur u mee richting de omkleedruimte van de schaatsbaan en maakt u zich klaar voor deze Curling Clinic Alkmaar!

Curling Clinic Alkmaar!
Zodra de teams op het ijs staan starten we de wedstrijd! Om beurten krijgt u de mogelijkheid om de steen zo dicht mogelijk bij de cirkel en rode stip te brengen. Werpt u te hard, dan ligt de steen zomaar aan de andere kant, maar gaat hij te zacht, dan is daar een techniek voor om de steen toch verder te krijgen. Uw overige teamleden ontvangen namelijk bezems om zo te zorgen dat de steen makkelijker en verder gaat komen. De skip (persoon die werpt) zal moeten zorgen dat hij het ijs op de juiste wijze aanvoelt zodat de overige teamleden het laatste stukje wel of niet hoeven bezemen.

Uiteraard geeft onze instructeur u gedurende deze clinic de nodige aanwijzingen en adviezen hoe de steen te werpen, wanneer wel te bezemen (en wanneer vooral niet) en wat de beste positie is om snel te kunnen reageren en bij te sturen. We spelen tijdens deze 1 uur durende Curling clinic Alkmaar diverse wedstrijden tegen de andere teams waarbij we na afloop het winnende team huldigen. Hierna kunt u nog vrij schaatsen tot sluitingstijd (gedurende openingstijden schaatsbaan). We eindigen bij het winters café waar u getrakteerd wordt op een heerlijke Hollandse lekkernij; Snert met roggebrood! Een mooie afsluiting van deze clinic inclusief een drankje. Overigens kunnen we voor grote groepen de Curling clinic Alkmaar ook combineren met een ijshockey clinic, langebaan schaatsen of ijsdansen. Tevens is het mogelijk om te eindigen met een (stamppot) diner of winters buffet. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met kop Warme Chocolademelk met krentenbrood met spijs
   - Clinic Curling Alkmaar gedurende 1 uur door instructeur
   - Entree Schaatsbaan (mogelijkheid tot vrij schaatsen binnen recreatieve openingstijden)
   - Benodigde materialen voor de Curling Clinic
   - Afsluiting met kop snert met roggebrood en 1 drankje p.p. (geen gedistilleerd)

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.