0229-757080

IJSHOCKEY CLINIC ALKMAAR!

(0)

vanaf

44,50

p.p. excl. BTW

IJSHOCKEY CLINIC ALKMAAR!
 • Sportieve activiteiten Alkmaar

Omschrijving

Clinic IJshockey Alkmaar

Een clinic voor alle echte mannen, en vrouwen! IJshockey gaat er vaak hard aan toe. Vandaag laat onze instructeur u kennis maken met deze sport waarbij snelheid, behendigheid en kracht van groot belang zijn. Uiteraard spelen we ook een wedstrijd tegen elkaar om te kijken wat u heeft opgestoken. We eindigen samen in het warme café met een kop warme erwtensoep met roggebrood en een borrel!

Ontvangst
We starten deze clinic met een kop warme chocolademelk met slagroom en een plak krentenbrood met spijs. Hierna neemt onze instructeur u mee richting de omkleedruimte van de schaatsbaan en maakt u zich klaar voor de ijshockey clinic Alkmaar!

Clinic ijshockey Alkmaar!
De schaatsen zijn aan, hand- en scheenbeschermers om en de helm is op! Samen met onze instructeur gaan we het ijs op en krijgt u de tijd om even in te rijden. Vervolgens legt onze instructeur u de verschillende regels en termen uit die gebruikt worden bij deze sport. Wat is de ‘puck’, wat houdt ‘powerplay’ in en wat betekenen de verschillende lijnen op het speelveld? Na een korte uitleg demonstreert de instructeur verschillende schaatstechnieken die van pas komen bij ijshockey. Uiteraard probeert u zelf deze technieken toe te passen. Na drie kwartier oefenen gaan we kijken of u de verschillende technieken in de praktijk kunt brengen. We starten de tijd waarbij u aan de bak kunt! Weet u te scoren, of neemt u al snel plaats op de bank na weer een tijdstraf…

Zodra de ijshockey clinic is afgelopen kunt vrij schaatsen tot sluitingstijd (gedurende openingstijden schaatsbaan). We eindigen bij het winters café waar u getrakteerd wordt op een heerlijke Hollandse lekkernij; Snert met roggebrood! Een mooie afsluiting van de clinic inclusief een drankje. Overigens kunnen we voor grote groepen deze clinic ijshockey Alkmaar ook combineren met een clinic curling, langebaan schaatsen of ijsdansen. Tevens is het mogelijk om te eindigen met een (stamppot) diner of winters buffet. Beleef een heerlijke dag op het ijs waarbij sportiviteit en ontspanning met elkaar worden gecombineerd en u geniet van deze clinic ijshockey Alkmaar!

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 60 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Ontvangst met kop Warme Chocolademelk met krentenbrood met spijs
   - IJshockey Clinic gedurende 1 uur door instructeur
   - Entree Schaatsbaan (mogelijkheid tot vrij schaatsen binnen recreatieve openingstijden)
   - Schaatshuur en IJshockeymaterialen (handschoenen, ijshockey stick, helm, puck)
   - Afsluiting met kop snert met roggebrood en 1 drankje p.p. (geen gedistilleerd)

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.