0229-757080

CLINIC IJSDANSEN ALKMAAR!

(0)

vanaf

37,50

p.p. excl. BTW

CLINIC IJSDANSEN ALKMAAR!
 • Kerst- & Winteruitjes

Omschrijving

Een unieke clinic op het ijs! Vandaag gaat u de sterren dansen. Onder de deskundige begeleiding van een ervaren instructeur geniet u van deze clinic ijsdansen Alkmaar. Springen, vallen en op staan horen bij deze clinic maar na een uur lang oefenen danst u op het ijs de sterren van de hemel, en eindigen we met erwtensoep en roggebrood!

Ontvangst
U en uw gezelschap worden ontvangen bij het winters café waar we starten met een warme kop chocolademelk met krentenbrood. Zodra u er klaar voor bent gaan we naar de schaatsbaan en binden we de schaatsen onder.

Clinic IJsdansen Alkmaar!
Nadat u de kunstschaatsen heeft ondergebonden stapt u het ijs op. Onder begeleiding van onze instructeur gaat u de knieën, heupen en enkels op het gladde ijs uitvoerig testen tijdens deze kunstschaatsclinic. Maakt u zich geen zorgen, onze schaatsleraren zijn zeer ervaren en begeleiden alle deelnemers op professionele wijze in het ijsdansen. Gedurende de clinic oefenen we verschillende technieken die bij het kunstschaatsen van pas komen. Uiteraard houden we rekening met het niveau van iedere deelnemer en passen we de oefening per persoon aan. Zodoende kan iedereen deelnemen aan deze clinic en is het leuk voor de hele groep! Aan het einde van de clinic voert u een korte performance op en beoordelen we uw optreden.

Na deze clinic ijsdansen Alkmaar kunt u nog vrij schaatsen tot sluitingstijd (gedurende openingstijden schaatsbaan). We eindigen bij het winters café waar u getrakteerd wordt op een heerlijke Hollandse lekkernij; Snert met roggebrood! Een mooie afsluiting van deze clinic inclusief een drankje. Overigens kunnen we voor groepen deze clinic ijsdansen Alkmaar ook combineren met een ijshockey clinic, langebaan schaatsen of cruling clinic. Tevens is het mogelijk om te eindigen met een (stamppot) diner of winters buffet. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   10 personen

   Tijdsduur
   2,00 uur

   Prijs
   € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 60 personen)
   Met meer personen? Vraag uw prijs aan via het informatie aanvraagformulier!

   Inclusief
   - Ontvangst met kop Warme Chocolademelk met krentenbrood met spijs
   - Clinic IJsdansen Alkmaar gedurende 1 uur door instructeur
   - Entree Schaatsbaan (mogelijkheid tot vrij schaatsen binnen recreatieve openingstijden)
   - Benodigde materialen voor de Ijsdans clinic inclusief schaatshuur
   - Afsluiting met kop snert met roggebrood en 1 drankje p.p. (geen gedistilleerd)

   Uitbreidings opties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.