0229-757080

WORKSHOP CARDIO-STRIPTEASE ALKMAAR!

(0)

vanaf

36,50

p.p. excl. BTW

WORKSHOP CARDIO-STRIPTEASE ALKMAAR!
 • Vrijgezellenuitjes Alkmaar

Omschrijving

Vriendinnendag Alkmaar

Cardio-striptease is een combinatie van dans, aerobics en striptease. Helemaal hot in Amerika razend populair mede dankzij celebraties als Jennifer Aniston en Carmen Electra. Een sensuele en erotische workshop voor dames, vol van humor en met een dikke knipoog. Zeer geschikt als vriendinnendag Alkmaar!

Ontvangst
Op gezellige locatie in het centrum van Alkmaar worden u en uw gezelschap ontvangen door onze instructrice. Na een korte introductie start de workshop cardio-striptease met een goede warming-up.

Cardio-Striptease Alkmaar – Vriendinnendag Alkmaar!
De workshop begint met een performance van een professionele (cardio-striptease) danseres. Zij geeft een korte demonstratie van het cardio-striptease zodat u weet wat u te wachten staat. Na een gezamenlijke warming-up leert zij u de basismoves en de verleiding van strip en tease. Ondertussen heeft iedereen een mooie outfit ontvangen speciaal voor deze sensuele dans. De outfit gaat over uw eigen kleding of over de eigen lingerie. Nu bent u helemaal klaar en kan het verleiden beginnen…

Beleef deze bijzondere en ultieme workout om goed in shape te blijven, waarbij vrouwelijk, zelfverzekerdheid en sexy voelen de basis vormen. De workshop cardio-striptease Alkmaar is zeer aan te raden bij bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest met dames of een vriendinnendag Alkmaar. In geval van een vrijgezellenfeest hebben wij zelfs een speciale mooie strip-bruidsoutfit, speciaal voor het aankomend bruidje! Beleef een workshop vol van sensualiteit, humor, activiteit en een vleugje erotiek! Deze cardio-striptease workshop is verder uit te breiden met een spelprogramma in Alkmaar, gezellige High Tea, workshop of Rondvaart Alkmaar. Uiteraard is een heerlijk driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue na afloop ook mogelijk. Voor meer informatie over dit vrijgezellenfeest of vriendinnendag Alkmaar neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf
   15 personen

   Tijdsduur
   1,30 uur

   Prijs
   € 36,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
   * Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

   Inclusief
   - Professionele cardio-striptease danseres
   - Workshop cardio-striptease
   - Gebruik van 'tease' kleding voor alle deelnemers
   - Zaalhuur
   - Sportdrankje tijdens de workshop

   Uitbreidingsopties
   Dit arrangement heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.